Campings in Portugal zoeken

CAMPINGS IN PORTUGAL ZOEKEN

Kamperen in het land van de Port en de Fado muziek, Portugal! Lees meer

Kamperen in het land van de Port en de Fado muziek, Portugal!

 

De Portugezen staan bekend om hun gastvrijheid en hun vriendelijkheid. Vooral in de streek van de Serra da Estrela. In deze streek zijn ook veel campings te vinden. Op deze manier kunt u het kamperen prima combineren met het wandelen op een van de vele gemarkeerde wandelpaden. Overdag is het hier heerlijk warm, maar de nachten zijn koel dankzij de bergen. Uit deze streek komt ook de beroemde geitenkaas Queijo, en in de winter kan hier prima geskied worden!

 

Verder staat Portugal bekend om haar adembenemende kuststreek. Ook hier zijn weer veel campings te vinden. Kamperen langs de Portugese kust ligt dus binnen handbereik. Op deze manier kunt u genieten van alle pittoreske dorpjes, de geweldige natuur en de culinaire hoogstandjes uit de verschillende regio’s. Denk bijvoorbeeld aan campings in en rondom Faro of in campings in de omgeving van Leiria.

 

Ook is Portugal de perfecte bestemming voor een heerlijk ontspannen golfvakantie. Vooral in de Algarve zijn de laatste jaren veel golfbanen aangelegd. In de Algarve zijn zeer veel campings, dus u hoeft nooit lang te zoeken naar een paradijselijk onderkomen.

 

Misschien mede door de lange(re) reistijd is Portugal een heerlijk land om te overwinteren. Dankzij het fantastische klimaat en de overweldigende natuur is het hier goed toeven in de winter. Mocht u wat meer reistijd krijgen, dan is een kampeervakantie in Portugal zeker aan te raden.

 

Soorten campings in Portugal
 

Campings zijn er in Portugal in alle soorten en maten. Of u nou op zoek bent naar een kleine camping in Portugal waar u in een rustige omgeving kunt genieten, of op zoek bent naar een leuke kindvriendelijke camping. 

 

Gaat u kamperen om te genieten van de natuur? Dan kunt u terecht op één van de diverse natuurcampings in Portugal. Hier kunt u heerlijk ontspannen genieten van de natuur. Deze campings zijn vaak wat kleiner. Campings in de omgeving van Satarém worden omringd door de natuur.

 

Gaat u kamperen in Portugal met uw kinderen? Dan kunt u terecht op één van de vele kindercampings aan zee of één van de campings met Zwembad. Deze familiecampings zijn een garantie voor plezier en u zult hier veel Nederlandse gezinnen tegen komen. 

 

Wist u dat er diverse campings in Portugal zijn met een Nederlandse eigenaar?

 

Kamperen in Portugal. Een garantie voor een geslaagde vakantie!

 

Blog

Blog berichten over Portugal

Topcampings in Portugal
Topcampings in Portugal

  23-03-2018

De Orbitur werd opgericht in november 1960 en heeft een leidende positie binnen de Portugese Campings. ...