Campings in Verenigd Koninkrijk zoeken

CAMPINGS IN VERENIGD KONINKRIJK ZOEKEN

Denk bij het boeken van een kampeervakantie ook eens aan Engeland. Dit eiland heeft alles: prachtige natuur, mooie steden en een echte kampeercultuur. En de taal is vast geen probleem. Welk gebied je ook kiest, er is voldoende keuze! Dit land, wat deel uitmaakt van het Verenigd Koninkrijk, is een verrassende bestemming om met de camper of caravan naartoe te gaan. Lees meer 

Populaire bestemmingen in Verenigd Koninkrijk

Campings in Engeland

De keuze is reuze! Het is mogelijk om te overnachten op kleine campings, natuurcampings of te kamperen bij de boer op zogenaamde boerencampings. Of hou je van iets luxer en wil je graag een camping met een zwembad? Camperplaatsen zijn er eveneens in overvloed. Omdat Engeland zo veelzijdig is kun je aan zee vakantie houden in Cornwall, of cultuur snuiven in de wereldstad Londen of andere prachtige steden zoals Oxford, Cambridge of York. Of hou je van wat pittoresker en wandel je door de Heritage Towns in de Midlands? Natuur is er ook genoeg, heideland, maar ook bossen, meren, weides en moerassen waarin je heerlijk in kunt verdwalen.

Bezienswaardigheden in Engeland

Engeland beslaat natuurlijk een enorm gebied, er is dus zeer veel te zien. Vantevoren is het goed om te bedenken wat je graag wil doen of zien in je vakantie. Dat is zeker van belang op je beslissing waar je naartoe zou willen gaan. Wil je kastelen bezoeken, of juist lange wandelingen maken? Wil je op het strand liggen of een stad bezoeken?

Enkele van de highlights noemen we hier:

Londen

De hoofdstad heeft natuurlijk veel te bieden. Denk aan het British Museum, Tower of London, Big Ben, the London Eye en nog veel meer. Wil je shoppen of het theater bezoeken, het kan allemaal.

Bekijk alle campings in en rond Londen

Stonehenge

Dit is een prehistorisch monument en bestaat uit stenen in een ring. Deze stenen zijn wel 4 meter hoog en 2 meter breed. Wat de functie was van Stonehenge is nog niet helemaal duidelijk.

Het Lake District

Zoals de naam al zegt is dit een gebied waar veel meren liggen, maar er zijn ook bergen en bossen. Het ligt in het noord-westen van Engeland en is een populaire vakantiebestemming.

Zoals gezegd, er zijn nog veel meer prachtige gebieden te bezoeken in Engeland, maar het hangt allemaal af van wat je in een vakantie zoekt.

Boek nu je kampeervakantie in Engeland!

Waar wacht je nog op? Alles wat je kunt wensen van een kampeervakantie, vind je aan de andere kant van de Noordzee. Je rijdt de Kanaaltunnel door of neemt de boot, en je bent in een andere wereld.

Ontdek het Engelse platteland, bezichtig kastelen en landhuizen, ga op een wandeltocht, slenter dioor de straten van een grote stad of een klein dorpje. Er is een overvloed aan campings en camperplaatsen, de Engelsen houden zelf ook van kamperen. Je kunt dus niet fout zitten. Dus wat wordt het? Luxe glamping of toch maar bij de boer kamperen?

Zoek uit naar welk district je voorkeur naar uitgaat en boek vandaag nog je kampeervakantie! Come to England my dear!