Extra genieten op een leuke camping met zwembad

EXTRA GENIETEN OP EEN LEUKE CAMPING MET ZWEMBAD

Je vakantie doorbrengen op een camping met zwembad geeft natuurlijk extra plezier voor jong en oud. Zeker als het warm en zonnig is, is er niets lekkerder dan een camping met een lekker buitenzwembad of een subtropisch zwemparadijs. Je kunt ook een plaats boeken op een camping met binnenzwembad, waar je ook terecht kunt als het weer even niet zo goed wil meewerken. Vooral wanneer je met de kinderen op vakantie gaat is het een aanrader om een camping met zwembad te boeken zodat ze lekker het water in kunnen. Je vindt deze campings overal in Nederland en ook in veel andere Europese landen. Sommige van deze campings liggen aan zee, zodat je een bezoek aan het zwembad op de camping ook kunt afwisselen met een dagje strand. Zwemmen in zee is echter niet overal veilig, zeker als je met jonge kinderen op vakantie bent die nog niet goed kunnen zwemmen. Lees meer 

De leukste campings in Nederland met een zwembad

Vanzelfsprekend vind je in Nederland volop campings met een zwembad. Sommigen hebben zelfs een zwemparadijs met verschillende zwembaden, glijbanen en andere extra’s zoals een sauna of bubbelbaden. In veel gevallen is de entree voor het zwembad bij de prijs voor het logeren op de camping inbegrepen. Als dit niet het geval is dan kun je hierover informatie lezen op de pagina van de desbetreffende camping. Vaak ontvangt de camping ook gasten uit de omgeving in het zwembad. Voor veel binnenzwembaden geldt dat jonge kinderen er niet zonder toezicht naartoe mogen, omdat het risico te groot is dat ze in een diep bad terechtkomen terwijl ze nog niet kunnen zwemmen. Het is daarom altijd noodzakelijk om als ouders / begeleiders steeds toezicht te houden op je kinderen die nog niet kunnen zwemmen.

Zwembaden op campings in populaire vakantielanden

Wanneer je op vakantie gaat naar een camping in het buitenland is het heel goed mogelijk om te reserveren op een camping met een zwembad. Zo zijn er campings met zwembad in onder andere Kroatië, België, Luxemburg en Zweden. Het soort zwembad dat de camping aanbiedt wordt in de informatie vermeld. Het kan gaan om een eenvoudig buitenzwembad, maar ook om een binnenzwembad of een luxe subtropisch zwemparadijs met extra faciliteiten. Je kunt dus op het moment dat je je boeking gaat doen voor je volgende vakantie een keuze maken op basis van de informatie die bij de desbetreffende camping wordt vermeld. Campings met een zwembad zijn meestal wat duurder dan campings die deze faciliteit niet bieden. Maar daar staat natuurlijk tegenover dat je wel iedere dag lekker kunt gaan zwemmen.

Geniet van een heerlijk zwembad op de camping

Als je op zoek bent naar een leuke camping met zwembad aan zee of in een mooi natuurgebied, dan kun je een keuze maken uit het ruime aanbod van Campings.nl. Een kindercamping of familiecamping heeft vaak een zwembad, omdat kinderen het nu eenmaal leuk vinden om te zwemmen en in het water te spelen. Vooral tijdens de schoolvakanties is het raadzaam om tijdig te reserveren omdat de campings met zwembad soms snel zijn volgeboekt.