Campings zoeken in de Vendée

CAMPINGS ZOEKEN IN DE VENDÉE

Vendée is een prachtig gebied aan de kust van Frankrijk. Het is er zonnig en er zijn veel stranden. Een perfecte combinatie dus! Verder vind je hier prachtige valleien en bossen. Dit is een geweldige locatie, zeker als je kinderen hebt, want je hebt hier attractieparken en zwembaden. Als je op een camping in de Vendée verblijft, weet je zeker dat je een heel leuke vakantie hebt. Lees meer 

Kamperen in de Vendée

In de Vendée heb je pas echt het ultieme vakantiegevoel. Heerlijk lange stranden om lekker te zonnebaden en een duik te nemen in de oceaan. Of neem je liever een duik in een van de vele zwembaden van een groot zwemparadijs? Er zijn ook veel fietsroutes in deze omgeving, dus neem ook vooral je fiets mee als je naar een camping in de Vendée gaat. Ervaar het echte vakantiegevoel in dit mooie deel van Frankrijk!

Bekijk alle campings in Pays de la Loire

Soorten campings in de Vendée

Voor een leuke camping in de Vendée hoef je niet lang te zoeken. Omdat het een populaire vakantiebestemming is, is hier erg veel keus. Uiteraard is er veel keus uit campings aan zee en dichtbij het strand. Ga je het liefst naar een kleine camping of een natuurcamping? Die zijn hier volop. Maar je kunt hier ook kiezen voor een zogenaamde glamping, met veel luxe en een zwemparadijs. Voor kindvriendelijke campings ben je in de Vendée ook op de juiste plek. Je kunt namelijk kiezen voor een kindercamping en campings met Nederlandse animatie en met een Nederlandse eigenaar. Handig voor de kinderen en ook handig voor jou! Dus wil jij die 5-sterrenvakantie? Boek nu jouw ideale kampeerplek!

Deze bezienswaardigheden wil je zeker niet missen

We hebben vast wat leuke plekken voor je op een rijtje gezet, zodat je zelf niet meer hoeft te zoeken:

Puy du fou

Dit is een van de grootste attractieparken van Frankrijk. Hier worden verschillende spectaculaire shows opgevoerd bij de ruïnes van een kasteel. Dit kun je echt niet overslaan als je kinderen hebt, maar ook voor volwassenen is dit heel erg leuk.

Strand

Als je in de Vendée bent, wil je natuurlijk ook naar het strand. De Vendée is immers een zonnige regio. Ga je naar het rustige La Plage de Riez? Of toch liever naar La Tranche-sur-Mer, waar je meer voorzieningen hebt?

Kasteel van de avonturiers

Een superleuke plek om met kinderen naartoe te gaan. Hier ga je op ontdekkingstocht en kom je allerlei raadsels tegen. Vind de piratenschat en ga op zoek naar dino’s!

O’gliss waterpark

Dit is een van de grootste waterparken in Europa. Hier zijn ontzettend veel glijbanen, prachtige zwembaden en een wildwaterbaan. Hier ben je de hele dag zoet mee.

Wat wil je nog meer? Boek snel!

Klinkt dit niet als de perfecte regio om op vakantie te gaan? Als je kinderen hebt, zullen ze hier de tijd van hun leven hebben! Maar ook zonder kinderen ga jij hier een fantastische tijd hebben. Wacht dus niet langer en boek een leuke camping in de Vendée!