KINDVRIENDELIJKE CAMPINGS IN FRANKRIJK

Iedere ouder zal het beamen, je hebt pas vakantie als je kinderen zich vermaken. Een ideale bestemming om dat voor elkaar te krijgen, is een kindercamping in Frankrijk. Terwijl jij met een glaasje wijn in het zonnetje zit, zie je je kinderen genieten van de vrijheid die een kindvriendelijke camping ze biedt. Speelveldjes waarop ze heerlijk kunnen ravotten en een zwembad voor de nodige waterpret. Binnen een dag hebben ze al nieuwe vriendjes gemaakt en ‘s avonds vallen ze moe en voldaan in slaap van het spelen in de buitenlucht. Het zijn de leukste vakanties met kinderen. Lees meer 

Genoeg te doen voor de jongste gasten

Kindercampings zijn helemaal gericht op een jong publiek. Of je nu in Noord-Frankrijk of in Zuid-Frankrijk zit, de locatie heeft altijd genoeg activiteiten voor de jongste gasten om ze urenlang te vermaken. Speeltuintjes en een zwembad zijn vanzelfsprekend, maar ook voor animatie wordt natuurlijk gezorgd. Bovendien hoeft het vermaak niet alleen op het terrein zelf te zijn. Vaak kun je in de directe omgeving leuke uitjes maken of sportieve uitdagingen aangaan. Een kasteel bezoeken of kanovaren, een spannend parcours fietsen of lekker spelen aan zee.

Basic of luxe kamperen met de kinderen

Kinderen vinden kamperen vaak geweldig en voor hen is alleen het in een tent slapen al een groot avontuur op zich. Maar ouders hebben zo hun eigen voorkeuren. Niet iedereen wordt uitgerust wakker na een nacht op een luchtbed en ook de camping over moeten met een wc-rol voor een sanitaire stop vinden sommigen te ver gaan. Gelukkig zijn er tegenwoordig zoveel soorten campings dat er altijd wel een bij jouw kampeerbeleving past. Zo zijn er 5 sterren campings, die met hun grote safaritenten voorzien van comfortabele bedden, een keukenblok en eigen badkamer het predicaat glamping ruimschoots verdienen. Maar ook een kleinschalige natuurcamping, waar je je tentje opzet in het groen tussen bomen en riviertjes, heeft zo zijn charme.

Kindvriendelijke camping van een Nederlandse eigenaar

Denk bij het zoeken naar een geschikte vakantiebestemming ook eens aan een kindvriendelijke camping in Frankrijk van een Nederlandse eigenaar. Dat heeft een aantal voordelen, waarvan de Nederlandse animatie misschien wel het beste voorbeeld is. Jouw kinderen worden beziggehouden door enthousiaste medewerkers, die gewoon in het Nederlands met ze kunnen communiceren. Als ze zelfstandig over de camping struinen, kunnen ze zonder moeite zelf een ijsje kopen of vragen wanneer het knutseluurtje begint. Dat geeft de ouders ook rust en gelegenheid om lekker te genieten.

Genieten voor het hele gezin

Je vakantie doorbrengen op een kindvriendelijke camping in Frankrijk betekent genieten voor het hele gezin. De rest van het jaar ben je toch al zo druk, dus quality time door samen leuke dingen te ondernemen, is heel waardevol. De beste kindercampings hoeven bovendien niet de grootste en de duurste te zijn. Ook goedkope, kleine campings in Frankrijk kunnen kindvriendelijk zijn en verwelkomen jouw gezin met alle gastvrijheid.

Boek de ideale kindercamping

Steeds vaker kiezen gezinnen voor een gezellige kindercamping in Frankrijk. Het lekkere klimaat, het gevarieerde landschap en de voorzieningen op en rondom het terrein garanderen jong en oud een heerlijke vakantie. Boek jouw ideale kindercamping en beleef een vakantie die jullie nooit meer zullen vergeten.