Campings in Corsica zoeken

CAMPINGS IN CORSICA ZOEKEN

Kamperen op Corsica, het Franse eiland in de Middellandse Zee. Ontdekt u zelf waarom dit ook wel “eiland van de schoonheid” wordt genoemd. Lees meer 

Kamperen op Corsica

Het landschap op Corsica is afwisselend met hoge bergen maar ook een prachtige kustlijn. Heeft u een mooie camping gevonden aan de oostkust, dan treft u een diepblauwe zee en kilometers lange zandstranden. De oostkust is dan ook uitermate geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. De westkust daarentegen is een stuk ruiger. De zee is net zo blauw, maar de kustlijn is bijzonder rotsachtig. Tussen de verschillende baaitjes vindt u ook strandjes. In het binnenland van Corsica vindt u de bergen. U kunt hier fantastisch wandelen en klimmen. Wie weet bedwingt u tijdens uw kampeervakantie op Corsica de Monte Cinto wel?

Vanaf uw camping op Corsica kunt u steden als Bastia en Ajaccio bezoeken. Ook Bonifacio, bovenop een rots aan de kust is een echte aanrader. Het oude universiteitsstadje Corte mag eigenlijk ook niet op uw lijstje ontbreken.

Soorten campings Corsica

Op Corsica vindt u diverse soorten campings, zodat u altijd de camping kunt vinden die voldoet aan uw eisen en behoeftes. 

Zo vindt u op Corsica kleine campings waar u een rustige omgeving optimaal kunt genieten van de prachtige natuur. die het eiland u te bieden heeft. Ook kunt u op op Corsica terecht op luxe campings aan zee of zelfs op naturistencampings!