Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Campings in Belgisch Limburg zoeken

Kamperen in Belgisch Limburg is Genieten met een hoofdletter G! U kunt hier wandelen en fietsen, mooie steden en gezellige dorpjes bezoeken. Ook cultuur is er volop in de vele musea. U hoeft zich geen moment te vervelen op uw camping in Limburg! Meer lezen
Campings in Belgisch Limburg zoeken
6 Campings

Vanaf uw camping bij Hasselt bezoekt u bijvoorbeeld de Japanse tuin. Ook de auto arme winkelstraten zijn een verademing! Op deze manier kunt u ongestoord met uw gezin rondlopen en genieten van de winkels en terrassen. Heeft u zin in iets heel anders, maakt u dan eens een Themawandeling. Natuurlijk kunt u ook simpelweg genieten van de mooie natuur.

In Belgisch Limburg is het geweldig om te fietsen, deze moeten dus mee naar de camping! Limburg kent maar liefst 2000 kilometer aan mooi aangelegde fietspaden. Op deze manier komt u op een sportieve manier langs de leukste dorpjes, gezellige kroegjes en restaurantjes. Ook kunt u oplaadpunten voor de elektrische fietsen tegenkomen.

Bekijk alle campings in België

Heeft u een camping gevonden in de gemeente Genk, dan is het Provinciaal Domein Bokrijk een echte aanrader. Geniet met het hele gezin van het openlucht museum en de grote speeltuin.

Veel plezier in Limburg!