Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De beste kindvriendelijke campings in Nederland

Besluit je om een last minute vakantie te boeken is de kans groot dat je in Nederland eindigt. Er is gelukkig meer dan genoeg te doen in ons mooie land. Van de prachtige duinen tot aan de Noordzeekust en de steden vol geschiedenis, Nederland is een leuke vakantiebestemming voor het gezin. Als je er voor kiest om een camping in Nederland te boeken wil je natuurlijk dat iedereen van je gezin zich er vermaakt. Deze campings zijn de beste opties om met je kinderen naar toe te gaan

De beste kindvriendelijke campings in Nederland

Kindvriendelijke campings in Nederland

Naar de camping met de kinderen zien sommige ouders als een uitdaging. Want wat als er op de camping niets te doen is en wat als het weer dan ook nog eens tegenvalt. Als je kiest voor een kindercamping dan is de kans dat er niets te doen is al een stuk kleiner. Want kindercampings zijn, zoals de naam al zegt, gericht op gasten met kinderen. Daarom hebben deze campings faciliteiten die vooral bij jonge bezoekers in de smaak vallen. Denk aan een leuk zwembad, een speeltuin en animatie.

Camping Tikvah, Hooghalen - ★ ★ ★ ★ ★

In het hart van de Drentse Hooglanden ligt Camping Tikvah. Dit is een ideale plek voor gezinnen, dankzij de overzichtelijke en kindvriendelijke inrichting van het terrein. De camping biedt een scala aan faciliteiten voor kinderen zoals skelters, een trampoline, speeltuin, zandbakken en een tafeltennistafel. Daarnaast is er een buitenspeeltuin en animatie voor de kinderen. Voor de ouders zijn er diverse horeca services beschikbaar zoals een restaurant, pizza bezorging en kant-en-klaarmaaltijden. Vanaf de camping loop je zo het bos in, een perfecte plek voor een gezinsvakantie in de natuur.

Kinderen kunnen lekker spelen op camping Tikvah

Camping Beringerzand, Panningen - ★ ★ ★ ★ ★

Camping Beringerzand in Limburg is een waar paradijs voor gezinnen. De kampeerplaatsen liggen verspreid over grote velden die worden ingedeeld op leeftijd van de kinderen, zodat ze altijd leeftijdsgenootjes in de buurt hebben. De camping beschikt over een binnen- en buitenzwembad, overdekt speelparadijs en animatie voor alle leeftijden. Voor de avontuurlijke kids zijn er twee supersnelle glijbanen in het buitenzwembad en voor de sportieve families zijn er volleybal- of basketbalwedstrijden. Er is altijd wat te doen op Camping Beringerzand!

Lekker zwemmen tijdens een verblijf op camping Beringerzand

Ardoer Vakantiepark Ackerstate, Voorthuizen - ★ ★ ★ ★ ★

Aan de rand van de Veluwe in Gelderland ligt Ardoer Vakantiepark Ackerstate, een complete gezinscamping waar kinderen zich geen moment zullen vervelen. De camping is voorzien van een zand- en waterspeeltuin, een zwemparadijs, trampolinepark en animatie in het hoogseizoen. Ook zijn er leuke voorstellingen in het theater. Daarnaast zijn er tal van sport- en spelvoorzieningen zoals (tafel)tennis, midgetgolf en speeltuinen. Of je nu kiest voor kamperen of verblijf in een bungalowchalet, bij Ardoer Vakantiepark Ackerstate is er voor ieder wat wils.

Geen moment verveling op vakantiepark Ackerstate!

Deze campings bieden niet alleen een onvergetelijke ervaring voor de kinderen, maar ook een comfortabele en ontspannen omgeving voor de ouders. Van uitgestrekte groene kampeervelden tot aan animatieprogramma’s voor de kids, deze campings hebben alles in huis voor een fantastische gezinsvakantie. Boek je volgende vakantie in een van deze kindvriendelijke campings en ervaar zelf het plezier van kamperen in het mooie Nederland!Auteur: Ferhat