Campings zoeken in Languedoc-Roussillon

CAMPINGS ZOEKEN IN LANGUEDOC-ROUSSILLON

Kamperen in het zuiden van Frankrijk in de Languedoc-Roussillon is kamperen in een zeer gevarieerd landschap. Aan de ene kant zijn er de kilometers lange zandstranden en aan de andere kant de uitlopers van de Pyreneeën. Ook Languedoc-Roussillon is opgesplitst in verschillende departementen. Zo kunt u kiezen uit een camping in Aude, een camping in Gard, een camping in Herault, een camping in Lozere of een camping in de Oostelijke-Pyreneeën. Lees meer

De zonaanbidders kunnen een keuze maken uit een van de vele campings aan de Middellandse Zeekust. Vanaf uw camping kunt u tevens steden als Montpellier, Perpignan of Nîmes bezoeken. U zult hier heerlijk door de Historische straatjes struinen en even uitrusten op een van de vele terrassen. Ondertussen genietend van een heerlijke Mediterrane maaltijd en een lekker glas wijn. U zit immer s niet voor niets in een van de belangrijkste wijnstreken van Frankrijk.

Ook de sportieve vakantieganger zal niets te kort komen in Languedoc-Roussillon.  U kunt spannende klimtochten maken door de Cevennen of de Pyreneeën.  Ook kunt u hier mooie, maar pittige fiets- en wandeltochten maken. U zult telkens beloond worden met een schitterend uitzicht.