Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Luxe glampings in Frankrijk

Frankrijk is een uiterst populaire vakantiebestemming voor vele vakantiegangers. De cultuur kenmerkt zich door gezond eten, luxe wijnen, voortreffelijke kazen en uiteraard gezellige gastvrijheid. Ook de natuur is vanzelfsprekend een grote trekpleister, want er zijn voldoende natuurreservaten en natuurparken te vinden die zeker een bezoek waard zijn. De afwisseling van wilde bergen, groene heuvels tot eindeloze stranden of graanvelden, zorgt ervoor dat de natuur in Frankrijk iedereen wel aanspreekt. Om nog meer met de natuur verbonden te raken, bestaat tegenwoordig de mogelijkheid tot glamping. Dit houdt in dat je op een aangename manier kunt kamperen in de natuur, zonder de gebruikelijke ongemakken. Er zijn voldoende glamings in Frankrijk te vinden.
Luxe glampings in Frankrijk
52 Campings
52 Campings
Zwembad - buiten
Zwembad - binnen
Direct aan zee/strand
Honden toegestaan
Bekijk Camping
Zwembad - buiten
Direct aan zee/strand
Zwembad - binnen
Honden toegestaan
Bekijk Camping
Zwembad - buiten
Honden toegestaan
Direct aan zee/strand
Bekijk Camping
Zwembad - buiten
Direct aan zee/strand
Honden toegestaan
Zwembad - binnen
Bekijk Camping
Zwembad - buiten
Direct aan zee/strand
Zwembad - binnen
Honden toegestaan
Bekijk Camping

De mogelijkheden tot glamping in Frankrijk

Bij kamperen denk je waarschijnlijk gelijk aan simpele tenten die met moeite zijn opgezet, viezigheid die van buiten naar binnen komt, onaangenaam gezelschap van tal van kleine, twijfelachtige beestjes en koken op een brander. En rondlopen met een toiletrol over de camping naar de openbare sanitair voorziening.

Bij glamping gaat het er iets luxer aan toe. Vaak zijn er diverse opties waaruit je kunt kiezen, om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zo kun je aangenaam kamperen in luxueuze lodges of kiezen voor stijlvolle tenten die van alle gemakken zijn voorzien. Dit kunnen tipi’s zijn of Yurts. Ook is het mogelijk om te verblijven in een avontuurlijke boomwoning of je inbeelden dat je op pelgrimstocht gaat tijdens een verblijf in een woonwagen. De mogelijkheden zijn werkelijk oneindig en net afhankelijk van wat je wilt beleven, kun je zelf bepalen voor welke glampings in Frankrijk je kiest.

Glampings in heel Frankrijk

Je kunt luxe kamperen in geheel Frankrijk, of je nu kiest voor een luxe camping of gaat glamping in Zuid-Frankrijk, overal vind je wel mogelijkheden voor een zeer luxe glamping vakantie.

Veelal zijn deze camping groots opgezet, maar er zijn ook tal van aangename campings die meer kleinschalig zijn. Je kunt kiezen voor glampings in Noord-Frankrijk of liever misschien Midden Frankrijk of juist voor een last minute arrangement aan zee. Ook hier vind je 5 sterren glamping ervaringen die zeker de moeite waard zijn.

Bovendien zijn de meeste opties kindvriendelijk, waardoor je met het gehele gezin kunt genieten van het luxe kamperen. In Frankrijk kun je zo op een prettige en verwonderlijke manier genieten van de natuur, terwijl je volop baadt in luxe.

Voordelen van glampings in Frankrijk

Glampings maken het mogelijk om op een aangename manier in contact te komen met de natuur. Zonder dat de elementen van buiten je campingervaring overnemen, kun je toch ervaren hoe het is om dichter bij de natuur te leven. De scheiding tussen de woning waarin je verblijft en het buitenleven is een stuk minder aanwezig, maar nog net dusdanig merkbaar dat het prettig vertoeven is. Je kunt voor een tijdje bovenin de bomen wonen, of juist ervaren hoe het is om in een tent te leven, waarbij je duidelijk de natuur buiten kunt opmerken. Een geheel nieuwe ervaring dan je gewend bent en dat maakt glamping zo aantrekkelijk.

Wil je ook ervaren hoe het is om zo te leven, bekijk dan de glampings in Frankrijk en boek gelijk een accommodatie.