Campings zoeken in Lotharingen

CAMPINGS ZOEKEN IN LOTHARINGEN

Lorraine, of zoals in het Nederlands genoemd, Lotharingen. Ligt op nog geen 2,5 uur rijden van Maastricht. Lorraine is een streek in het noordoosten van Frankrijk en bestaat uit verschillende hertog- en bisdommen. Lorraine is een prachtige streek die je moet hebben leren kennen. De streek is vooral bekend om de dichtste bossen van Frankrijk. Lorraine heeft een rijk historisch erfgoed en staat vermeld op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Het is een prachtig gebied en door de natuurlijke bronnen en het zuivere mineraalwater, is de plek om te relaxen. Dus boek nu jouw kampeervakantie naar Lorraine en laad jezelf weer helemaal op. Lees meer 

Campings in Lorraine

Kamperen in Lotharingen, is de manier om deze regionen te ontdekken. De regio kent vele campings die gelegen zijn onder het dikke bladerendek van de bossen. Er zijn veel familiecampings met zwembaden te vinden, maar toch opzoek naar een wat rustigere camping? Ook dat biedt Lorraine. De campings in Lotharingen hebben mogelijkheden tot het verhuren van accommodatie. Dus ga je toch liever met de trein of heb jezelf geen kampeerspullen, dan kun je alsnog genieten van dit heerlijke plekje in het noorden van Frankrijk. Boek daarom dan ook nu jouw vakantie in Lotharingen en ga een relaxte vakantie tegemoet.

Bezienswaardigheden in Lorainne

Lorraine is een prachtig stukje Frankrijk en kent vele bezienswaardigheden. Wij hebben een kleine selectie hiervan gemaakt. Wanneer je Lorraine aandoet, moet je onderstaande bezienswaardigheden zeker hebben bezocht:

Place Stanisias

Een prachtig plein in de stad Nancy. Het plein is ingeschreven op de UNESCO-werelderfgoedlijst.

Centre Pompidou – Metz

Een prachtig museum waar de moderne kunst is te bewonderen.

Ossuarium van Douaumont

Monument, hier bevinden de resten van ongeveer 130.000 ongeïdentificeerde Franse en Duitse soldaten.

Fraispertuis City

Een attractiepark in Jeanmén, met als thema het Wilde Westen.

Kasteel van Lunéville

Een prachtig paleis uit de dertiende eeuw die aan de hertogen van Lotharingen toebehoorde.

Steden in Lotharingen

De regio Lotharingen kent een aantal prachtige steden, die zeker een bezoekje waard zijn, wanneer je een kampeervakantie boekt in Lorraine.

Nancy

Nancy is een prachtige grote Franse stad en de hoofdstad van het departement Meurthe-et-Moselle. Er zijn hier vele bezienswaardigheden te bezichtigen.

Bekijk alle campings in en rondom Nancy

Metz

Metz is de hoofdstad van de regio Lotharingen, de stad is te vinden langs de rivier de Moezel en heeft een prachtig historisch centrum.

Bekijk alle campings in en nabij Metz

Toul

Toul is een vestingstadje en ligt aan de rivier de Moezel. Het historisch centrum biedt garantie aan een prachtig dagje cultuur snuiven.

Een camping in Lotharingen, ontdek de mooiste steden

Boek nu jouw vakantie naar Lotharingen en ontdek de mooie steden die deze streek te bieden heeft. Uiteraard kent Lotharingen nog meer steden dan Nancy, Metz en Toul Geniet van dit stukje Franse cultuur dichtbij huis. De natuur biedt garantie voor een heerlijke vakantie met prachtige vergezichten. Het is mogelijk om met de camper of fiets mooie tochten te maken door de landschappen van Lorraine. Laat je onderdompelen in de Franse cultuur dichtbij huis en geniet van de lekkere Franse wijnen en specialiteiten. Boek nu jouw vakantie naar het prachtige Lorraine en ontdek de streek door een mooie kampeervakantie.