GENIET OP EEN MOOIE CAMPING AAN ZEE IN TOSCANE

Toscane is één van de meest geliefde streken van Italië. De zomers zijn aangenaam warm doordat de regio beschut ligt achter het gebergte de Apennijnen. In het voor- en naseizoen valt er wel meer regen maar de temperaturen zijn nog steeds prettig. Als je naar een camping aan zee in Toscane gaat kun je naast aan het strand liggen ook mooie steden bezoeken zoals Florence en Pisa. Veel mensen brengen graag hun vakantie door op een camping aan de kust in Toscane omdat er mooie natuurgebieden zijn voor wandelingen en fietstochten. Lees meer 

Toerisme aan de Tyrreense Zee

Geniet van de Tyrreense Zee waar je heerlijk kunt zwemmen, duiken of snorkelen. Ook surfers en zeilers komen hier graag. Het water is rustig en helder en dus prima geschikt voor watersporten. Vanaf je camping in Toscane aan zee kun je van alles ondernemen om er een leuke en afwisselende vakantie van te maken. Je kunt bovendien kiezen uit verschillende soorten campings. Ben je met de kinderen op vakantie dan is een familiecamping aan zee in Toscane met zwembad en glijbaan ideaal. Je zult geen kind hebben aan je kroost want ze vermaken zich ongetwijfeld prima op de camping, zeker als er veel leeftijdgenootjes zijn. De taal speelt vooral bij jonge kinderen vrijwel geen rol.

Glamping in opkomst in Toscane

Veel mensen moeten er niet aan denken om te gaan kamperen. Een paar weken in een krappe tent of een veel te kleine caravan zien ze echt niet zitten. Maar als jij wel graag wilt gaan kamperen en je partner heeft daar echt geen trek in, probeer je geliefde dan te interesseren voor glamping. Dit is een zeer luxe manier van kamperen die alleen de lusten maar niet de lasten heeft. Je verblijft in een ruime bungalowtent die veel weg heeft van een huisje. Of je neemt je intrek in een comfortabele stacaravan die van alle gemakken is voorzien, zoals eigen sanitair. Je hebt ook een eigen terras waar je lekker van de zon kunt genieten. En natuurlijk heeft een luxe camping ook extra voorzieningen zoals een zwembad of een restaurant. Voor entertainment voor de kinderen wordt soms ook gezorgd. Zo kunnen de kinderen zich leuk vermaken en hebben de ouders de tijd om te luieren of te lezen.

Bekijk alle campings in Italië

Ga je mee naar een camping aan de kust van Toscane?

Ben je enthousiast geworden over een vakantie op een camping aan zee in Toscane? Boek deze dan direct via Campings.nl. Je kunt je keuze maken uit een ruim aanbod van mooie en goed geprijsde campings voor een plezierige vakantie. Kies voor een rustige kleinschalige natuurcamping voor een paar fijne weken samen in een mooie omgeving of voor een gezellige familiecamping als je er met de kinderen op uit trekt. In het hoogseizoen en tijdens de schoolvakanties is deze regio erg populair. Wil je zeker zijn van een plaats op je favoriete camping aan zee in Toscane, boek dan op tijd. Dit voorkomt dat je achter het net vist en genoegen moet nemen met een wellicht minder alternatief.