Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Een ontspannen verblijf op een agriturismo camping op Sardinië

Sardinië is een eiland in de Middellandse Zee dat bij Italië behoort. Het eiland heeft een oppervlakte van ruim 24.000 kilometer en er wonen ruim anderhalf miljoen mensen. Wanneer je je vakantie doorbrengt op een agriturismo camping op Sardinië dan kun je de drukte van de grotere steden gemakkelijk vermijden. De campings op het platteland zijn vaak rustig gelegen. Daarnaast is er vaak ook maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zodat je je vakantie niet zult doorbrengen met tientallen of zelfs honderden andere toeristen. Veel mensen stellen deze rust op prijs, zeker als de vakantie is bedoeld om bij te tanken na een jaar hard werken.
Een ontspannen verblijf op een agriturismo camping op Sardinië
0 Campings
0 Campings

Oeps... Geen beschikbare accommodaties gevonden

Pas je zoekopdracht aan of verwijder alle filters.

Reizen naar Sardinië voor een heerlijke agriturismo vakantie

Misschien vind je het lastig om naar het eiland Sardinië te reizen voor je vakantie. Je kunt dit echter op verschillende manieren doen. Je kunt een accommodatie huren zodat je niet met eigen tent of caravan op pad hoeft. In dat geval kun je een vliegreis boeken. Maar het is ook mogelijk om met de auto naar Napels te rijden en vanuit deze plaats de veerboot te nemen naar de camping op Sardinië. Op het eiland kun je uiteraard ook een auto huren voor je vervoer, of gebruik maken van het openbaar vervoer. Een agriturismo vakantie op Sardinië kan zeer veelzijdig zijn. Het eiland heeft veel te bieden aan cultuur en natuur. Ook met de kinderen kun je er een heerlijke vakantie doorbrengen. Je kunt genieten aan de fijne stranden van het eiland. Maar ook een dagje shoppen in het gezellige Napels behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Bekijk alle Agriturismo campings in Italië

Genieten van het prachtige Sardinië

Sardinië heeft een rijke geschiedenis die je overal terugvindt op het eiland. Het eiland leeft voornamelijk van het toerisme. Er zijn wel pogingen gedaan om ook andere vormen van werkgelegenheid op het eiland te realiseren, maar de transportkosten van mensen en goederen vanaf het vasteland van Italië waren altijd hoger dan de baten dus deze pogingen strandden meestal. Maar vooral in het noorden van Sardinië is het toerisme goed ontwikkeld. Steeds meer mensen ontdekken het eiland en willen er graag hun vakantie doorbrengen. Agriturismo, dat in geheel Italië erg populair is, heeft ook Sardinië veroverd. Je kunt er logeren op landelijk gelegen kleinschalige campings waar je optimaal van de rust en de natuur kunt genieten.

Bekijk alle campings op Sardinië

Boek een relaxte agriturismo vakantie op Sardinië

Agriturismo en Sardinië gaan prima samen. Er zijn mooie natuurcampings te vinden op het eiland die met name rustzoekers zullen aanspreken. Wil je je vakantie niet doorbrengen in één van de toeristische gebieden van het eiland dan is een agriturismo camping op Sardinië een aanrader. Geniet van een eenvoudige gezellige camping of van wat meer luxe op een camping die vaste accommodaties verhuurt. Op Campings.nl vind je een compleet overzicht van alle agriturismo campings op dit Italiaanse eiland. Je kunt direct een boeking regelen zodat je volgende vakantie in ieder geval alvast is geregeld. Je zult er zeker geen spijt van krijgen als je kiest voor een agriturismo vakantie op dit mooie eiland.