Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Geniet van de bijzondere sfeer op kleine campings

Veel mensen willen tijdens hun vakantie genieten van de rust. Ze hebben het hele jaar hard gewerkt en gebruiken de vakantie om daarvan bij te komen. Dan wil je niet op een drukke camping zitten waar van alles wordt georganiseerd. Als je wilt slapen terwijl de disco tot ’s nachts 3 uur door dreunt dan word je daar niet vrolijk van. Minicampings zijn ideaal voor rustzoekers. Ze zijn vaak gelegen op de mooiste plekjes en je kunt er heerlijk genieten van de natuur, de stilte en de mooie omgeving. Maar het is zeker niet zo dat er op een mini camping niets te doen is. Want ook al is er geen sprake van massatoerisme, de campingbeheerders doen natuurlijk wel hun best om ervoor te zorgen dat je een leuke en afwisselende vakantie hebt. Juist daarmee kan een kleinschalige camping je aangenaam verrassen.
Geniet van de bijzondere sfeer op kleine campings
66 Campings
66 Campings
Zwembad - buiten
Zwembad - binnen
Honden toegestaan
Direct aan zee/strand
Bekijk Camping
Zwembad - buiten
Direct aan zee/strand
Honden toegestaan
Bekijk Camping

Minicampings in heel Europa

Minicampings vind je niet alleen in ons eigen Nederland, maar ook in tal van andere Europese landen. Zo zijn er gezellige minicampings in Denemarken, Luxemburg en Italië. Je kunt naar een gezellige minicamping aan zee of een kindvriendelijke minicamping met zwembad. Je kunt dus ook zeker met een jong gezin naar een minicamping. Veel mensen denken dat het voor de kinderen alleen leuk is op een grote camping waar veel jonge gezinnen staan. Maar dat hoeft zeker niet het geval te zijn. Ook op een minicamping kunnen je kinderen leuke vriendjes maken voor de vakantie. En vaak is er in de omgeving van alles te doen zodat ze zich sowieso niet hoeven te vervelen. Ook op kleine campings wordt in de zomervakantie soms entertainment voor de kinderen geboden zodat hun ouders een paar uurtjes vrij hebben.

Vind een leuke minicamping op de mooiste plekke in Europa

Wil je een leuke vakantie zonder dat je wordt ondergedompeld in de drukte, kies dan voor de minicamping. Je hebt hier ook vaak een grotere staanplaats voor je tent of caravan. Door de kleinschaligheid van de camping sta je niet dicht op elkaar. Dat betekent minder overlast van de buren en meer privacy. Als je hier prijs op stelt dan is bijvoorbeeld een kleine camping aan zee een goed idee voor je volgende vakantie. Deze campings direct aan de kust bieden je de gelegenheid om tijdens je vakantie een paar lekkere stranddagen in te plannen. Daarnaast kun je je vakantie benutten met leuke uitstapjes in de omgeving. Of om gewoon lekker te luieren, dat kan natuurlijk ook.

Boek een leuke minicamping via Campings.nl

Wil je je vakantie doorbrengen op een bijzondere locatie? Kies dan voor een gezellige mini camping in Europa. Het is verstandig om een plaats op een kleinschalige camping op tijd te boeken omdat deze campings zeker in het hoogseizoen snel zijn volgeboekt. Veel gasten komen er jaarlijks terug en reserveren bij vertrekt direct voor het volgende jaar. Als je buiten de schoolvakanties naar een mini camping gaat is de kans natuurlijk groter dat je een mooie plaats kunt reserveren en dan is het er zeker heerlijk rustig.