Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De vijf leukste campings in Slovenië

De vijf leukste campings in Slovenië

Wil je eens een ander land opzoeken om te kamperen? Dan is wellicht Slovenië een uitstekend idee. Met de vele goedkope campings en prachtige natuur is Slovenië een uitstekend land om op vakantie te gaan met een groep vrienden, je gezin of als stel. Wij zetten hieronder enkele van de leukste campings in Slovenië voor je op een rij, om je vast een idee te geven van de mogelijkheden.

1.      Camping Danica Bohinj, Bohinjska Bistrica - ★★★★☆

Camping Danica is een van de meest populaire campings in Slovenië en ligt in de buurt van de stad Bohinjska Bistrica. De camping biedt een prachtig uitzicht op de omliggende bergen en ligt langs de rivier de Sava Bohinjka. Er zijn tal van faciliteiten op de camping, waaronder een restaurant, verhuur van kajaks, mountainbikes en fietsen en een speeltuin. Watersporten, fietsen en wandelen zijn dan ook populaire activiteiten in de omgeving. De camping biedt verschillende accommodaties, waaronder staanplaatsen voor tenten, caravans en campers, evenals stacaravans en bungalows. Camping Danica is de perfecte uitvalsbasis om de prachtige omgeving van het Triglav Nationaal Park te verkennen.

2.      Camping Šobec, Lesce - ★★★★☆

Camping Šobec is een mooie camping gelegen in de prachtige omgeving van de Julische Alpen in Slovenië. De camping biedt een uitgebreid scala aan accommodaties, waaronder staanplaatsen voor tenten, caravans en campers, evenals verschillende soorten huuraccommodaties. Op de camping zijn er tal van faciliteiten, waaronder een recreatieplas, een restaurant en een supermarkt. Daarnaast zijn er ook veel activiteiten mogelijk in de omgeving, zoals wandelen, fietsen, vissen en raften. Met zijn prachtige ligging aan de Sava-rivier en de nabijheid van het meer van Bled is Camping Šobec een geweldige camping om te verblijven tijdens een vakantie in Slovenië.

3.      Camping Menina, Recica ob Savinj - ★★★★☆

Camping Menina is een prachtige camping gelegen in de groene vallei van de rivier de Savinja, in het noorden van Slovenië. Op de camping zijn er veel faciliteiten, zoals een zwemmeer, restaurant en bar. In de omgeving zijn er veel outdoor activiteiten mogelijk, zoals raften, canyoning, wandelen en mountainbiken. Camping Menina is de perfecte uitvalsbasis voor avontuurlijke vakantiegangers die willen genieten van de prachtige natuur van Slovenië en de adrenaline van outdoor activiteiten.

4.      Camping Podgrad Vransko, Vransko - ★★★★★

Op zoek naar een kleine, gezellige camping in het noorden van Slovenië? Camping Podgrad Vransko is een kleine en gezellige camping gelegen in het dorp Vransko. De camping biedt verschillende accommodaties, waaronder staanplaatsen voor tenten, caravans en campers. Op de camping zijn er faciliteiten zoals een broodjesservice, een speeltuin en vele fietsroutes. De omgeving biedt dan ook tal van mogelijkheden voor wandelen, fietsen en vissen in de nabijgelegen rivier. Met zijn rustige ligging en de nabijheid van de bergen van de Savinja-vallei is Camp Podgrad Vransko de ideale camping in Slovenië voor reizigers die op zoek zijn naar ontspanning en natuur.

5.      Camping Vodenca, Bovec - ★★★★

Behoefte aan een kleine camping in Slovenië waar je het authentieke kamperen kunt ervaren? Dan is Camping Vodenca in Bovec precies de camping die je zoekt. De camping ligt boven de Soca-rivier. De camping biedt staanplaatsen voor tenten, caravans en campers. Zit het weer niet mee? Dan zijn er verschillende overdekte terrassen over het tentenveld verspreid waar je droog kunt zitten. Op de camping kun je fietsen, mountainbikes en kajaks huren, zodat je de omgeving uitstekend kunt verkennen. Voor wie het echte kamperen op wil zoeken is deze camping in Slovenië een nieuwe favoriet.Auteur: Marloes