Campings in Slovenië zoeken

CAMPINGS IN SLOVENIË ZOEKEN

Als u gaat kamperen in Slovenië hoeft u zich geen moment te vervelen. U kunt wandelen, bergbeklimmen, skiën, fietsen,kanovaren, zeilen, vissen, jagen, golfen, paardrijden en ga zo maar door! Lees meer

Populaire bestemmingen in Slovenië

Als u gaat kamperen in Slovenië hoeft u zich geen moment te vervelen. U kunt wandelen, bergbeklimmen, skiën, fietsen,kanovaren, zeilen, vissen, jagen, golfen, paardrijden en ga zo maar door!

Wist u trouwens dat Slovenië ook een echt wijnland is? Er zijn 3 wijnstreken: Primorska, Posavska en Podravska. In alle 3 gebieden kunt u heel prettig kamperen, zodat u op uw gemak alle wijnen, zoals bijvoorbeeld de Renski Rizling kunt proeven. Heerlijk bij een traditionele Potica. Dit is een cake rollade met verschillende vullingen.

Buiten de wijngebieden kunt u ook kamperen aan de Julische Alpen, in het gebied van het Triglav Nationaal Park. U bent dan dichtbij de stad Bled, en hier zult u zich zeker vermaken. Bijvoorbeeld op de golfbaan of in het Casino. Uiteraard kunt u hier ook prachtige bergwandelingen maken, vanuit Bohinj. Hier is ook het meer van Bohinj, waar u alle mogelijke watersporten kunt beoefenen, en het zal vast niet moeilijk zijn een geschikte camping in de buurt te vinden. 

Bekijk alle campings aan het meer van Bled

Houdt u meer van de zee? U kunt heel mooi kamperen langs de Sloveense Kust. Rond de steden Piran, Izola en Koper zult u voldoende campings vinden. Op deze manier heeft u meteen een mooi uitgangspunt voor uw stedentrips. Vooral Koper heeft een prachtig middeleeuws centrum, en is een van de mooiste steden van Istrie!

Verschillende soorten campings in Slovenië 

In Slovenië vindt u diverse soorten campings. Waar u ook naar op zoek bent er is altijd wel een camping te vinden die volledig aansluit op uw wensen en behoeftes.

Zo zijn er in Slovenië kleine campings te vinden. Op deze kleine campings kunt u heerlijk tot rust komen en genieten van de prachtige omgeving. De kleine campings worden dan ook vaak natuurcampings genoemd.

Daarnaast vindt u in Slovenië veel campings aan de zee waar u kunt genieten van de kustlijn van Slovenië. Deze campings zijn ideaal voor gezinnen en hier vindt u ook veel campings met een Nederlandse eigenaar. Deze campings beschikken vaak over een zwembad, zodat uw kinderen zich optimaal kunnen vermaken.

Welkom in Slovenië! De gastvrije en vriendelijke bevolking zal u hartelijk verwelkomen!