Logo Campings.nl Logo Campings.nl
 • Actueel & betrouwbaar
 • Direct boeken
 • Lage prijzen
Camp Velenje
Camp Velenje

Slovenië - Žalec - Velenje

1/ 3
;

Camp Velenje

Slovenië - Žalec - Velenje

Top keuze | De beste prijzen bij Campings.nl !

Beschrijving

Ontspannen en zonnen aan het Meer van Velenje

De groene heuvels van de Sloveense Salek-vallei vormen een prachtig vakantiegebied. Trekt jouw gezin er graag op uit door de natuur en houden jullie van een vakantie vol waterpret aan een meer? Dan is Camp Velenje een perfecte camping. Vanaf de kleinschalige camping geniet je van een mooi uitzicht over het Meer van Velenje. Niet alleen een heerlijke plek om te zwemmen en te ontspannen aan het water, maar ook voor het beoefenen van verschillende watersporten.

Duik in het meer

Een van de grootste pluspunten van de camping is de directe ligging aan het water. Hierdoor is waterpret gegarandeerd. In het meer neem je een verfrissende duik of speel je met water en zand aan de oever. Het Meer van Velenje is ook uitstekend geschikt voor watersporten zoals surfen of suppen. Je kan op de camping je eigen surfplank of subboard huren. Na een dagje waterpret geniet je op het terras van Café Lago van een drankje met prachtig uitzicht over het water.

Speuren en knutselen

In het hoogseizoen worden er af en toe leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen, zoals een speurtocht of een knutselwedstrijd. Er is ook een klein speeltuintje aanwezig. Daarnaast is er in de nabijheid een sportcomplex waar je elkaar kan uitdagen voor een potje tennis, basketbal of beachvolleybal. Camp Velenje richt zich vooral op mensen die komen genieten van de rust en zichzelf kunnen vermaken op de camping, maar biedt ook veel mogelijkheden voor activiteiten.

Ontdek de Salek-vallei

In de omgeving van de camping zijn er veel wandel- en fietsroutes. De Salek-vallei is een prachtig gebied met veel groen en helder water. Dit maakt het een geweldige plek om te ontspannen en de natuur te verkennen. Maar er zijn ook talloze kastelen, waaronder Celjski Grad dat in 1241 werd gebouwd en een van de oudste kastelen van Europa is!

Faciliteiten

WIFI
Stacaravan
Staanplaats voor caravan
Tent (Bungalow, Lodge, Safari)
Staanplaats voor tent
Barbecue
Honden toegestaan
Restaurant, snackbar
Staanplaats voor camper
Watersport
Kano, kajak
Wellness center, spa

Fotoboek

Op de kaart

Thema's
Aanbieders

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid en de prijzen?

 • Suncamp
  Tip
 • ANWB campings
 • Jetcamp.com
Plaatsen in de buurt
Alle aanbieders
 • Suncamp
 • ANWB campings
 • Jetcamp.com
Camp Velenje

Slovenië - Žalec - Velenje

Fotoboek
badkamers
Camp Velenje -
Camp Velenje -
Camp Velenje -
1/ 3