EEN ZORGELOZE VAKANTIE OP DE CAMPING AAN ZEE IN SLOVENIË

Slovenië is een klein land aan de grens met Oostenrijk, Kroatië en Hongarije. Het land heeft een kleine kuststrook die ligt aan de Adriatische Zee. Met name dit deel van Slovenië is populair bij toeristen. Een camping aan de kust van Slovenië is dan ook de bestemming van veel vakantiegangers die het land jaarlijks bezoeken. Ook bij Nederlanders is Slovenië in trek. Je kunt er bijvoorbeeld met de caravan naartoe reizen of met een camper. Op één van de vele gezellige campings aan de Sloveense kust kun je een prima vakantie doorbrengen. Lees meer 

Populaire bestemmingen in Slovenië Campings aan zee

Kamperen in de bergen

Slovenië wordt van Oostenrijk gescheiden door een deel van de Alpen. De hoogste toppen reiken tot meer dan 2000 meter boven zeeniveau. Verder heeft Slovenië veel bossen die soms erg dicht zijn. Het roerisme is voor dit land een belangrijke bron van inkomsten, waarbij het land zich nadrukkelijk op West Europa richt. Je kunt in Slovenië al geruime tijd met de euro betalen. Het land heeft qua cultuur ook veel te bieden. Je kunt een bezoek brengen aan de hoofdstad Ljubljana, met zijn drie beroemde bruggen en het bekende kasteel van de stad. Wanneer je op een camping aan de kust in Slovenië je vakantie doorbrengt is het zeker mogelijk om de stad te bezoeken. Aan de kust kun je natuurlijk heerlijk genieten van het strand waar ook watersport prima mogelijk is. Snorkelen, zwemmen en duiken, het kan allemaal.

Bekijk alle luxe campings in Slovenië

De beste campings van Slovenië

Slovenië timmert flink aan de weg om het de toeristen uit vooral West Europa naar de zin te maken. Er wordt geïnvesteerd in onder andere campings aan de kust van Slovenië waar je je vakantie kunt doorbrengen. Deze campings bieden plaats aan caravans en tenten en uiteraard zijn er camperplaatsen gereserveerd omdat de camper steeds populairder wordt, vooral onder toeristen die het leuk vinden om hun vakantie op verschillende plaatsen door te brengen. Met de camper ben je immers veel mobieler en kun je gemakkelijk verkassen naar een andere leuke camping aan zee in Slovenië. De Adriatische Zee heeft een groot deel van het jaar een aangename watertemperatuur. Als onze eigen Noordzee nog te koud is kun je daar al een frisse duik maken.

Bekijk alle campings in Slovenië

Kom gezellig kamperen aan de Adriatische kust

Wil je genieten van de relaxte sfeer aan de Adriatische kust? Kom dan naar een kleinschalige camping in Slovenië. Je bent er het hele kampeerseizoen van harte welkom en kunt er optimaal genieten van de rust. Wil je wat meer gezelligheid dan kies je voor een leuke familiecamping waar ook de kinderen het naar hun zin zullen hebben. Ze maken vast snel vriendjes om mee op te trekken zodat het voor iedereen een fijne en onvergetelijke vakantie wordt. Als je zeker wilt zijn van een plaats op de camping in Slovenië aan zee, zorg dan dat je je reservering op tijd doorgeeft. Zo voorkom je dat je wordt teleurgesteld omdat de camping inmiddels is volgeboekt in de periode dat jij je vakantie hebt gepland.