Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De leukste campings in de Ardennen

De leukste campings in de Ardennen

Op zoek naar een heerlijke camping in de Belgische Ardennen waar je dit gebied uitstekend kunt verkennen? Dan zit je hier goed. Of je nou een wandelfanaat bent of juist de racerij op het circuit van Spa-Franchorchamps mee wilt maken, in de Ardennen is van alles te beleven. We hebben enkele fijne campings voor je op een rij gezet om je reis naar dit prachtig gebied in België net iets makkelijker te maken.

1.      Camping Du Moulin, Malmedy - ★★★★☆

Camping Du Moulin is een prachtige camping gelegen in Malmedy, in het hart van de Belgische Ardennen. De camping is gelegen aan de oever van de rivier de Warche, temidden van groene bossen en heuvels. De camping biedt diverse accommodatiemogelijkheden, zoals ruime kampeerplaatsen voor tenten en caravans. De camping beschikt over moderne faciliteiten, waaronder een Wi-Fi, een restaurant en een taverne. De omgeving van Camping Du Moulin biedt tal van mogelijkheden voor outdoor activiteiten, zoals wandelen, fietsen, kajakken en vissen. Het is dan ook de ideale uitvalsbasis voor een avontuurlijke vakantie in de Ardennen.

2.      Camping De La Cascade, Stavelot - ★★★★☆

Camping De La Cascade is een prachtige camping gelegen in Stavelot, in de Belgische Ardennen. De camping ligt vlakbij de watervallen van Coo en biedt een prachtig uitzicht op het omliggende landschap. De camping beschikt over verschillende accommodaties, waaronder kampeerplaatsen voor tenten en caravans. De camping beschikt over moderne faciliteiten, waaronder een bar, een broodjesservice, een kleine bibliotheek en wifi. In de omgeving van Camping De La Cascade zijn er tal van activiteiten mogelijk, zoals wandelen, fietsen, kajakken en raften. Het is dan ook een ideale locatie voor een actieve vakantie in de Belgische Ardennen.

3.      Camping Parc des Sources, Spa - ★★★☆☆

Camping Parc des Sources is een prachtige camping gelegen in de stad Spa, in de Belgische Ardennen. De camping is gelegen in een groene omgeving en biedt een rustige en ontspannen sfeer. De camping beschikt over diverse accommodaties, van stacaravans tot kampeerplaatsen voor tenten en caravans. De camping beschikt over moderne faciliteiten, waaronder een buitenzwembad en een speeltuin. In de omgeving van Camping Parc des Sources zijn er tal van activiteiten mogelijk, zoals wandelen, fietsen en golfen. Ook is het een ideale locatie om de stad Spa te verkennen en te genieten van de thermale baden en wellness faciliteiten.

4.      Camping Anderegg, Waimes - ★★★★☆

Camping Anderegg is een prachtige camping gelegen in Waimes, in de Belgische Ardennen. De camping ligt in een rustige en groene omgeving en biedt een perfecte locatie voor natuurliefhebbers en rustzoekers. De camping beschikt over verschillende accommodaties, waaronder comfortabele stacaravans en ruime kampeerplaatsen voor tenten en caravans. De camping beschikt over moderne faciliteiten, waaronder een campingwinkel, een recreatieruimte, een speeltuin en gratis wifi. In de omgeving van Camping Anderegg zijn er tal van activiteiten mogelijk, zoals wandelen, fietsen, kajakken en paardrijden. Het is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een actieve vakantie in de Belgische Ardennen.

5.      Camping Hohenbusch, Burg-Reuland - ★★★★☆

Camping Hohenbusch is een prachtige camping gelegen in Burg-Reuland. De vijfsterrencamping is gelegen in een groene omgeving en biedt een rustige en ontspannen sfeer. De camping beschikt over verschillende accommodaties, van ruime kampeerplaatsen voor tenten en caravans tot luxe stacaravans. De camping heeft moderne faciliteiten, waaronder een verwarmd zwembad, een speeltuin, een restaurant en gratis wifi. In de omgeving van Camping Hohenbusch zijn er tal van activiteiten mogelijk, zoals wandelen, fietsen en vissen. Het is ook een ideale uitvalsbasis om de nabijgelegen stadjes en bezienswaardigheden te verkennen. Een perfecte plek voor een ontspannen vakantie in de Belgische Ardennen.



Auteur: Marloes