Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Campings bij Malmedy

De stad Malmedy ligt in het oosten van België, in de Ardennen. Er wordt hier Frans, Duits en Nederlands gesproken. De stad is levendig en heeft een mooi centrum, dat na de verwoesting van de Tweede Wereldoorlog weer opnieuw opgebouwd is. In de stad zijn veel mooie bezienswaardigheden, zoals de kathedraal en enkele musea. Een camping bij Malmedy is dan ook een uitstekende vakantiebestemming. Meer lezen
Campings bij Malmedy
7 Campings

Kamperen in de buurt van Malmedy

Kamperen in de Ardennen, wie wil dat nou niet? De omgeving is hier erg mooi en dit is dus ook een zeer geschikte locatie voor campings. Je zit hier in de buurt van de Hoge Venen, wat een prachtig natuurreservaat is. Hier kun je wandelen en fietsen en onder begeleiding van een gids kun je ook delen van het gebied bezoeken waar je normaal gesproken niet mag komen. Verder heb je ook een paar leuke steden in de buurt waar veel te zien en te doen is. Een camping bij Malmedy is een heel mooie vakantiebestemming.

Ons campingaanbod bij Malmedy

Aangezien je je hier in de Ardennen bevindt, is er een groot aanbod van mooie natuurcampings. Zie je het al voor je? Je stapt ’s ochtends je tent of caravan uit en je hebt uitzicht over de mooie heuvels van de Ardennen. Er is keuze uit grote en kleine campings en er zijn ook leuke campings voor het hele gezin, waar voor de kinderen van alles te doen is. Als je met de camper op pad bent, kun je ook prima in Malmedy terecht. Er is een camperplaats vanwaar je makkelijk de stad en de omgeving kunt gaan verkennen.

Leuke dingen om te doen in en rond Malmedy

Als je op een camping in Malmedy staat, weet je haast niet waar je moet beginnen met je vakantieactiviteiten. Daarom hebben wij maar even een lijstje voor je gemaakt:

De kathedraal van Malmedy

Dit is één van de weinige dingen in Malmedy dat de bombardementen van de Tweede Wereldoorlog heeft doorstaan. Alleen daarom is dit gebouw al een bezoekje waard.

Spa

Deze stad staat natuurlijk bekend om zijn bronnen en kuuroorden. Spa was vroeger een stad voor de elite. Dat is nu niet meer zo, maar je ziet het nog wel aan de gebouwen. Wil je ontspannen? Ga dan naar een van de vele kuuroorden om helemaal tot rust te komen.

Bekijk alle campings in en nabij Spa

Baugnez 44

Hier ga je terug naar de tijd van de slag om de Ardennen. Er zijn scènes samengesteld om je te laten zien hoe het was om soldaat te zijn in die tijd. Verder zie je hier authentieke voertuigen en ook foto’s en films om te beleven hoe het er toen aan toeging.

Het circuit van Francorchamps

Als je toch in deze regio bent, is het natuurlijk ook leuk om naar het bekende circuit Spa Francorchamps toe te gaan. Het circuit is heuvelachtig en er worden grote wedstrijden gereden.

Luik

Zin om te winkelen? Het is een klein uurtje rijden naar Luik, één van de grootste steden van België. Er zijn hier veel mooie musea en in het centrum vind je veel mooie pleinen en winkelstraten. Als je op een camping bij Malmedy staat is het leuk om hier een dagje voor uit te trekken.

Bekijk alle campings in en rondom Luik

Boek jouw kampeervakantie!

Op een camping in de omgeving van Malmedy ervaar je pas echt wat vakantie is. Hier kun je de prachtige natuur gaan verkennen en ook nog eens een stedentrip aan je vakantie vastplakken. Is dat geen mooie combinatie? Wij vinden van wel! Bekijk gauw ons aanbod!