Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

5 sterren campings in Spanje

Kamperen is leuk, maar dan het liefst natuurlijk wel in enige luxe. Daar zijn steeds meer opties voor op de campingmarkt. Dit geldt natuurlijk ook voor het vakantieland bij uitstek. Ga je volgende zomer naar Spanje? Dan kan je het best op zoek gaan naar een 5 sterren camping. Er zijn er heel veel te vinden op allerlei mooie locaties aan zee of in de natuur.
5 sterren campings in Spanje
0 Campings
0 Campings

Oeps... Geen beschikbare accommodaties gevonden

Pas je zoekopdracht aan of verwijder alle filters.

Wat is een 5 sterren camping?

Het moderne kamperen is veel uitgebreider dan het vroeger was. Dit kan je op heel veel manieren terugzien. Zo zijn er bijvoorbeeld steeds meer glampings. Dit zijn campings op toplocaties met hele luxe onderkomens die heel ruim zijn. Denk bijvoorbeeld aan een safaritent of een yurt als kampeerplek.

Ook de locatie speelt mee in de bepaling van de kwaliteit van de camping. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor een natuurcamping op een hele bijzondere locatie? Dan zal je dit vaak ook terugzien in de kwalificatie van de camping.

Vakantiebestemmingen Spanje

Waar kan je allemaal precies naartoe wanneer op zoek bent naar 5 sterren campings in Spanje? Er zijn een aantal hele goede opties te bedenken waar je succes verzekerd is. Denk bijvoorbeeld aan deze mogelijkheden:

· Costa del Sol

Deze kuststreek in het zuiden van het land is altijd al een favoriet van de rijken geweest. Hier vind je dus vanzelfsprekend ook luxe campings.

Bekijk alle campings aan de Costa del Sol

· Barcelona

De ultieme campingstedentrip beleef je natuurlijk niet in een hotelkamer, maar in een zeer uitgebreide kampeerplek op een 5 sterren camping.

Bekijk alle campings in en nabij Barcelona

· Atlantische kust

Het ideale klimaat om te kamperen. Het is er niet te heet en niet te mild. Hier vind je perfecte 5 sterren campings.

Bekijk alle campings aan de Atlantische kust

Luxe kamperen in Spanje

Er is natuurlijk een ultieme manier van kamperen op een 5 sterren camping. Het gaat dan natuurlijk over de glamping. Dit is de ultieme mengvorm van de luxe van een hotel of vakantiehuis en een campingplek. Deze trend van de glamourcamping is inmiddels al flink volgroeid en krijgt ook in Spanje voet aan de grond.

Het is voor veel mensen dan ook zo dat zij vinden dat het leuker is op een luxecamping. Het is immers veel meer geschikt voor alle leden van het gezin. Een 5 sterrencamping is bovendien ook vaak een garantie dat er veel vertier voor je te vinden zal zijn!

Snel een 5 sterren camping boeken

Wanneer je in het verleden misschien niet zo snel aan kamperen dacht, dan kan dat weleens heel anders zijn nu het beter mogelijk is om in luxe te kamperen. Je kunt de mooiste kampeerplekken van Spanje krijgen op deze manier. Dit maakt het allemaal natuurlijk flink aantrekkelijker om ervoor te gaan.

Bovendien is het vaak een voordeel dat de 5 sterren campings in Spanje aan zee ook internationaal georiënteerd zijn en je dus met Engels of met Nederlands een flink eind kunt komen. Je eigen taal kunnen spreken kan heel gemakkelijk zijn wanneer je op vakantie gaat om te kamperen.

Wil je veel plezier hebben? Dan weet je nu dus direct wat je moet doen. Je kunt namelijk al heel snel zekerheid hebben dat jouw volgende vakantie naar een luxe camping in Spanje gaat. Boek nu direct en je kan gaan pakken!