Campings zoeken aan de Costa Brava

CAMPINGS ZOEKEN AAN DE COSTA BRAVA

Spanje kent vele beroemde Costa-streken. Een Costa waar de Nederlandse toerist altijd graag naartoe trekt is de Costa Brava. Een camping op de Costa Brava is vaak wat beter te betalen omdat er goedkopere plaatsen te krijgen. Dat neemt niet weg dat je hier vaak wel de meest aantrekkelijke kampeerplaatsen aan zee kunt vinden! Ook het soort campings aan de Costa Brava kan sterk variëren. Je denkt misschien aan de beelden die je kent uit plaatsen als Blanes en Lloret de Mar. Dat is echter bij lange na natuurlijk niet het volledige beeld van deze streek. Dat maakt het voor heel veel vakantiegangers een leuke streek om te kiezen voor de volgende vakantieperiode. De opties zijn flink groot. Lees meer 

Plaatsen aan de Costa Brava

In welke plaatsen vind je de mooiste campings aan de Costa Brava?

· Sant Antoni

In deze wat kleinere plaats in de streek kan je mooie kleine campings vinden.

· Malgrat de Mar

Deze plaats is natuurlijk zeer bekend bij een groot publiek. Zeer geschikt om ook de winter te overwinteren.

· Lloret de Mar

Alles wat voor Malgrat de Mar geldt, geldt eigenlijk natuurlijk ook gewoon voor Lloret de Mar

Campings met een Nederlandse eigenaar

Een camping in Spanje aan de Costa Brava met een Nederlandse eigenaar vinden is heel goed mogelijk. Juist omdat er al tientallen jaren veel Nederlandse toeristen naar deze streek komen hebben ook veel Nederlandse vakantiespecialisten zich hier gevestigd. Dit maakt het natuurlijk een extra aantrekkelijke optie om juist naar deze streek op vakantie te gaan. Je kunt immers gewoon in je eigen taal alles verzorgen.

Alle soorten campings

Er zijn aan de Costa Brava campings te vinden in alle vormen. Je denkt zelf natuurlijk in de eerste plaats aan de strandcampings en de internationale gezinscampings waar ook de hond welkom is. Dat is echter bij lange na niet het enige wat hier te vinden is. Het aanbod aan verschillende soorten campings is nog vele malen groter.

Bekijk alle campings aan zee in Spanje

Ook de luxecamping, die je ook wel kent onder de naam glamping, is aan de Costa Brava zeer sterk in opkomst. Dit voelt alsof je een hotelkamer op een kampeerplek hebt kunnen zetten waardoor je dus het beste van beide werelden kunt hebben. Ook kleine rustige campings zijn in voldoende mate te vinden. Deze twee soorten campings zijn vaak ook natuurcampings.

Boek direct een camping

De Costa Brava is in veel opzichten de ideale plek om precies het soort vakantie waar je van houdt te vieren. Dat betekent dat er veel zon is, dat je er lekker kunt eten en dat er vooral veel ruimte is om te ontspannen. Dit geldt zowel in de zomer als in de winter. Er is dus alle reden om nu eindelijk eens daadwerkelijk te gaan.

Wanneer je naar de Costa Brava wilt, en je hebt de camping van je wensen gevonden, dan is het eigenlijk heel simpel. Je onderneemt direct actie en slaat direct aan het boeken. Zo kan je je alvast verheugen op een leuke en complete vakantie. Boek daarom nu een camping aan de Costa Brava!

Blog

Blog berichten over Costa Brava

Benieuwd naar de 10 beste campings van Spanje? Je vindt ze hier!
Benieuwd naar de 10 beste campings van Spanje? Je vindt ze hier!

  22-07-2018

Spanje blijft, samen met Frankrijk, een van de meest populaire bestemmingen. Dat is voornamelijk te danken aan de grote...