Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

5 sterren campings in Italië

Op zoek naar de mooiste camping met de allerbeste faciliteiten? Dan zit je bij ons goed. Hier vind je een uitgebreid aanbod van de beste en meest luxe campings van Italië. Deze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van comfort en voorzieningen. Het zal je aan helemaal niets ontbreken.
5 sterren campings in Italië
2 Campings
2 Campings

Kamperen met de luxe van thuis

Op een 5-sterren camping in Italië ga je een optimale beleving tegemoet. Hier profiteer je van de vele voorzieningen, de hygiëne en kwaliteit van het sanitair en het ruime aanbod van de winkels op het kampeerterrein. Kamperen met al het comfort dat je ook van thuis gewend bent dus. Laat het beeld van het primitieve kamperen dat je misschien ooit had compleet varen. 5-sterrren campings in Italië geven je het gevoel zelfs in een hotel te vertoeven.

Ligging en voorzieningen

Op een vijfsterrencamping in Italië kampeer je op de mooiste plekken. De campings hebben een mooie ligging in de natuur. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden op en rond de camping. Zo zijn er bijvoorbeeld waterparken met jacuzzi’s en glijbanen. Zo een aquapark is niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook voor jou! Behalve entertainment voor de kinderen is dit er vaak ook voor de volwassenen. Doe eens mee aan een lesje aquagym. Sportief en gezellig tegelijk!

Eten en drinken

Ga ook eens een cocktailtje drinken aan een van de gezellige barretjes, of uit eten in het restaurant. Je zult zien dat de kwaliteit van de drankjes en de gerechten niet onderdoen voor de restaurants in de nabijgelegen dorpen en steden. De koks doen dag in, dag uit hun best om voor jou de lekkerste maaltijden op tafel te toveren!

Publiekslieveling: het Gardameer

Het Gardameer is al jarenlang populair onder Nederlandse toeristen. En wij snappen wel waarom. Met zijn kristalheldere water en de schitterende omringende natuur is het een schilderachtig geheel. Net of je een sprookje binnen bent gestapt. Het Gardameer is de uitgelezen plek voor wandelaars en mountainbikers, maar ook voor liefhebbers van watersport. Ook hier vind je verschillende luxe campings waar je je vakantie nog een beetje mooier mee maakt!

Bekijk alle campings aan het Gardameer

Kleurrijke vakantie aan de Bloemenrivièra

Nog zo een populaire bestemming is de Bloemenrivièra. Deze kleurrijke kustregio zal je betoveren met zijn vele charmante dorpjes en afwisselende natuur. Een van de hoogtepunten is Cinque Terre, de vijf wereldberoemde kustdorpjes die vanaf de ruige kliffen uitkijken op de zee. Dit gedeelte van Italië staat bekend om zijn goudgele zandstranden en bloementeelt. Je kunt je dan ook wel voorstellen dat een vakantie op een 5-sterren camping aan de Bloemenrivièra van Italië een onvergetelijke ervaring is.

Bekijk alle campings aan de Bloemenrivière van Italië

Vind bij ons de beste 5-sterrencampings van Italië

Behalve aan het Gardameer en de Bloemenrivièra zijn er nog veel meer plekken in Italië op te noemen waar je kunt neerstrijken op een 5-sterren camping. Kijk eens op je gemak rond in ons brede aanbod accommodaties en je vindt ongetwijfeld een camping die jouw hart verovert. La vita e bella op een luxe camping!