Een 5-sterren camping in Duitsland: kampeervakantie in alle luxe

EEN 5-STERREN CAMPING IN DUITSLAND: KAMPEERVAKANTIE IN ALLE LUXE

Bij ons ben je aan het juiste adres voor de mooiste Duitse campings met de beste faciliteiten. De beste en meest luxe campings van de oosterburen voldoen aan de hoogste eisen wat betreft voorzieningen en uiteraard comfort. Vijf sterren geven het hoogst haalbare niveau wat betreft voorzieningen aan. Hier zal het je aan niets ontbreken. Ben jij ook op zoek naar die luxe midden in de natuur? Boek dan een van onze 5-sterren campings in Duitsland! Lees meer 

Populaire gebieden

Populaire gebieden in Duitsland 5 sterren campings

Kampeer alsof je thuis bent

Kamperen is heerlijk, maar velen van ons laten zich er nogal eens van weerhouden vanwege de voorzieningen die je soms op een camping aantreft. Of beter gezegd, die je er vaak niet treft. Van die paar weken per jaar dat je eindelijk vrij bent wil je natuurlijk wel optimaal kunnen genieten. Een 5-sterren camping in Duitsland voorziet jou van alle gemakken waar je je thuis ook van bedient. Hier krijgt kamperen een geheel nieuwe dimensie.

Weg van de drukte

Luxe campings in Duitsland hebben vrijwel altijd een rustige ligging. Je verblijft hier dus midden in de natuur. De bedrijvigheid van de bewoonde wereld kun opzoeken wanneer je wilt. Maar op de camping kun je jezelf even helemaal terugtrekken.

De voorzieningen

Aan welke voorzieningen kun je zoal denken bij een 5-sterrencamping? Ten eerste kun je ervan uitgaan dat het sanitair op de camping helemaal in orde is. Dat betekent dus meer dan voldoende voorzieningen ook nog eens hygiënisch. Bovendien is het gehele kampeerterrein prima ingericht en mooi aangekleed. Bij het eten in de restaurants kun je je vingers aflikken. De koks streven er dagelijks naar om jou de overheerlijkste (streek) menu’s te serveren.

Maar natuurlijk wordt ook het zwembad niet vergeten. Verblijf jij op een 5-sterrencamping in Duitsland met zwembad? Dan weten we zeker dat je er uren door zal brengen! Alhoewel veel zwembaden buiten liggen, tref je op 5-sterrencampings ook relatief vaak een overdekt zwembad. Hier kun je rekenen op attracties zoals glijbanen, stroomversnellingen en bubbelbaden. Een 5-sterren camping in Duitsland met overdekt zwembad is op onze pagina eenvoudig gevonden.

Bekijk alle campings in Duitsland

Populaire bestemmingen

Luxe campings vind je door heel Duitsland. Duitsland is een zeer divers land en heeft je in elke regio dus net weer iets anders te vinden. Bedenk dus van tevoren wat je tijdens je vakantie vooral wilt doen: wandelen in vlakke natuurgebieden, met een boek in je hand neerstrijken langs het water, of bergbeklimmen en mountainbiken in ruige natuurgebieden. Dit laatste kun je goed doen in Zuid-Duitsland, dat bekend staat om zijn robuuste flora. Deze regio is een van de meest populaire van het land. Op een 5-sterren camping in Zuid-Duitsland verenig je flinke sportieve uitdagingen met absolute verwennerij.

Bekijk alle campings in Noord-Duitsland

De beste Duitse 5-sterrencampings vind je bij ons

Er zijn talloze plekken in Duitsland te noemen waar je kunt neerstrijken op zo een luxe camping. Ons brede aanbod aan 5-sterren accommodaties is op onze pagina overzichtelijk weergegeven. Zo zie je in een oogwenk waar de camping zich precies bevindt en wat je van hem mag verwachten. Je bent dus nog maar een paar muisklikken verwijderd van de camping die jou de tijd van je leven geeft. Geniet op een luxe camping optimaal van jouw kampeervakantie in Duitsland!