GLAMPINGS: HET LUXE KAMPEREN IN DUITSLAND

Glamping betekent modern én luxe kamperen, midden in de natuur. Glampings in Duitsland, oftewel glamoureus kamperen is de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Met een steeds drukker wordend dagelijks leven en verplichtingen die zich maar lijken te vermenigvuldigen, snakken steeds meer mensen naar het tegenovergestelde. Oftewel: jezelf even helemaal terugtrekken in de natuur. Lees meer 

Populaire bestemmingen in Duitsland Glamping & luxe campings

Populaire gebieden

Populaire gebieden in Duitsland Glamping & luxe campings

Maar tegelijkertijd hebben ze daar ook hun bedenkingen bij. Want kamperen, dat is toch vooral heel primitief? Met de komst van glamping behoort dat nu tot de verleden tijd. Op een glamping in Duitsland kampeer je op niveau. Op onze pagina vind je de verschillende mogelijkheden.

Wat is glamping precies?

Maar op niveau kamperen, wat wordt daar nu eigenlijk mee bedoeld? De opzet van glamping is om jou een heerlijke vakantie in de natuur te bieden, zonder dat je daarvoor op luxe in hoeft te leveren. De luxe die je thuis gewend bent. Wil jij kamperen, maar wel met een zwembad, goede sanitaire privévoorzieningen en een geheel uitgeruste keuken? Dan is een luxe camping in Duitsland dus echt iets voor jou!

Bekijk alle 5sterren campings in Duitsland

Het veelzijdige Duitsland

Duitsland is een ideaal vakantieland dat over alle facetten beschikt. Natuur, historie, lekker eten en een gastvriendelijke bevolking. Ook in Duitsland is glamping een echte trend. Met glamping geniet je in stijl van het Duitse buitenleven. Alhoewel glamping in heel Duitsland mogelijk is, zetten we graag een paar populaire bestemmingen voor je op een rijtje.

De Eifel

In de Eifel bevind je je in een heuvelachtig gebied en word je omringd door verschillende nationale parken. In deze indrukwekkende fauna kom je ook nog eens veel overblijfselen van de geschiedenis tegen. Ook in de kleine dorpen en stadjes die je aandoet proef je nog veel historie terug. Op een glamping in de Eifel zal je je als natuur- of cultuurliefhebber dus niet gauw vervelen.

Bekijk alle campings in de Eifel

De Moezel

De omgeving van de Moezel heeft een ongekend charmant karakter. Je treft er vele sprookjesachtige kastelen. Ook hier hebben de oude Romeinen hun sporen ruim en breed nagelaten. Een luxe camping aan de Moezel ligt in lijn met de romantische en ontspannen sfeer die je overdag tijdens uitstapjes ook proeft. Nagenieten van de dag doe je op een glamping dus geheel in stijl.  

Bekijk alle campings in de omgeving van de Moezel

Het Zwarte Woud

Het Zwarte Woud oftewel Schwarzwald is een bergachtig en dichtbebost gebied in het zuidwesten van Duitsland. Het is gelegen in de deelstaat Beieren. Als actieve vakantieganger kun je in het Zwarte Woud je hart helemaal ophalen. Wandelen en fietsen zijn veel beoefende activiteiten. Aan het eind van een dag vol sportiviteit kom je op een glamping weer helemaal tot ontspanning.

Bekijk alle campings in het Zwarte Woud

Glamping Zuid-Duitsland

Zuid-Duitsland is dé place to be voor de durfallen. Van heel Duitsland zijn in dit bergachtige gebied de sportieve uitdagingen het grootst. Denk aan een verblijf in het Beierse Woud, de Allgäu, de Bodensee of zelfs de hoge toppen van de Alpen. Een glamping in Zuid-Duitsland is er dus voor het sportieve luxedier!

Boek je luxe camping

Luxe campings in Duitsland garanderen jou dus van een comfortabele kampeervakantie. Dus heb je behoefte aan luxe én avontuur? Boek dan nu een van onze glampings in Duitsland.