Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Campings zoeken in Noord-Duitsland

Het noorden van Duitsland beschikt over alle facetten van een veelzijdige vakantie en maakt kamperen hier een echt avontuur. Het uitgestrekte landschap biedt je dag in, dag uit weer volop mogelijkheden om het meeste uit je dag te halen. Zo telt Noord-Duitsland bijvoorbeeld vele meren waarin je vaak ook nog eens kunt zwemmen. Even heerlijk afkoelen in hartje zomer dus! Behalve dat kun je tijdens je vakantie op een camping in Noord-Duitsland ook volop cultuur snuiven. De vele sprookjesachtige kastelen kunnen niet wachten om door jou ontdekt te worden! Meer lezen
Campings zoeken in Noord-Duitsland
38 Campings
38 Campings
Zwembad - binnen
Zwembad - buiten
Direct aan zee/strand
Honden toegestaan
Bekijk Camping

Verrassend leuke bestemming voor watersportliefhebbers

Ook watersportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Niet alleen in de meren is het namelijk heerlijk zwemmen, dobberen of varen. In het bijzonder de Noordzeekust en de Oostzeekust met hun verschillende eilanden bieden een keur aan mogelijkheden voor iedereen die van watersport houdt. Surfen, raften, zeilen, noem maar op. Tijdens een vakantie in Noord-Duitsland kun je zowel de klassieke als de moderne watersporten beoefenen.

Campings in Noord-Duitsland

Campings in Noord-Duitsland bestaan er in alle soorten en maten. Eigenlijk bestaat er net zoveel variatie in campings als in het landschap. Je kunt er dus vanuit gaan dat je hier altijd wel een camping vindt die precies aan jouw wensen voldoet. De meeste campings in Noord-Duitsland zijn voorzien van een zwembad.

Veel vakantiegangers kiezen voor een camping in Noord-Duitsland aan zee. Niet zo gek, want de Duitse kust en Waddeneilanden vormen een bijzonder natuurschoon. Langs de duinen is het heerlijk wandelen en fietsen. Campings aan Noord-Duitsland aan de kust staan voor zon, zee, activiteit en gezelligheid. Wat wil je nog meer?

Bekijk alle campings in Duitsland

Huur een camperplaats

Een camperrondreis is in deze regio zeker een goed idee. Noord-Duitsland beschikt over vele camperplaatsen en dus is het gemakkelijk om elke keer weer een mooie plek te vinden om neer te strijken. Duitsland is een prachtig land om per camper te ontdekken. Per camper maak je in het noorden van het land kennis met de cultuur, het natuurschoon en de gastvrijheid van de lokale bevolking. Een vakantie op geheel eigen tempo!

Bezienswaardigheden in de regio

In het binnenland is het landschap overwegend vlak en dus bij uitstek geschikt om op je tweewieler te ontdekken. Aan de kust word je verrast door de uitgestrekte duinformaties. Maar vergeet ook zeker de steden van deze regio niet! Steden die tot de grootste en belangrijkste van het hele land horen! Welke steden zijn de moeite van het bezoeken waard?

Berlijn

De hoofdstad van Duitsland. Bezoek hier onder andere de Brandenburger Tor en sta stil bij de overblijfselen van de Berlijnse Muur.

Bekijk campings in en nabij Berlijn

Hamburg

De belangrijkste havenstad van het land. Zowel de historische binnenstad als het nieuwe, moderne stadscentrum zijn de moeite van het bezoeken waard.

Bekijk campings in en nabij Hamburg

Bremen

Door zijn vele groene parken ook wel ‘de groene stad’ genoemd. Ook heeft het de bijnaam ‘de stad van de wetenschap’ door zijn lange geschiedenis in de wetenschap en vooral de ruimtevaart.

Bekijk alle campings in en nabij Bremen

Boek een camping in Noord-Duitsland

Kijk nu in ons aanbod campings in Noord-Duitsland en laat je tijdens je volgende vakantie verrassen door alle facetten die de regio rijk is!