Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Campings in Bremen zoeken

Bremen is één van de Hazesteden die belangrijk waren en nog steeds zijn voor de handel in Duitsland. Campings in Bremen vind je in de stad zelf maar ook aan de rand van Bremen, waar je kunt genieten van de natuur en de prachtige omgeving. Veel mensen die de campings in Bremen bezoeken komen uit Nederland, omdat Duitsland een favoriet vakantieland is voor Nederlanders. Vooral als je in Noord-Nederland woont is Bremen gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Meer lezen
Campings in Bremen zoeken
0 Campings
0 Campings

Oeps... Geen beschikbare accommodaties gevonden

Pas je zoekopdracht aan of verwijder alle filters.

Kamperen in Bremen is een belevenis

De campings in Bremen in Duitsland bieden voor alle kampeerders wat wils. Je kunt kamperen op een luxe camping waar je gebruik maakt van een ingerichte stacaravan of lodge. Ideaal als je bijvoorbeeld geen eigen vervoer hebt en met de trein naar Bremen reist. Een stadscamping is ook een prima optie. Je verblijft op een rustige camping die zich toch dichtbij het centrum bevindt zodat je gemakkelijk een dagje kunt gaan shoppen, uit eten gaan of een museum of theater bezoeken.

Bekijk alle campings in het noorden van Duitsland

Verschillende kampeermogelijkheden in Bremen

Als je een camping in Bremen zoekt heb je verschillende opties. Er zijn campings met zwembad, familiecampings en luxe campings waar je kunt genieten van glamping. Je kunt ook een camping in de buurt van Bremen, bij Bremerhaven, boeken. Hier komen de grote zeeschepen aan, want Bremen heeft een rechtstreekse verbinding met de zee via de rivier de Wezer. Mede daarom is Bremen een Hanzestad. Sommige campings in Bremen dragen daarom de naam Hanzecamping.

Bezienswaardigheden in Bremen

Bremen is een stad die het bezoeken zeker waard is. Als je op een camping in de buurt van Bremen verblijft, zijn dit bezienswaardigheden die je zeker moet gaan zien:

Bremer Stadsmuzikanten

De stad Bremen dankt zijn naam aan de beroemde Bremer Stadsmuzikanten. In het centrum vind je een standbeeld waarmee ze worden geëerd.

Rolandstandbeeld

Dit bouwwerk uit de 14e eeuw staat symbool voor de vrijheid van de stad Bremen. Zowel het beeld als het oude Raadhuis waar het bij staat staan op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Weserstadion

Dit voetbalstadion is de thuishaven van één van de bekendste en succesvolste Duitse voetbalclubs, Werder Bremen.

Kunsthalle

Hier vind je een indrukwekkende verzameling schilderijen uit de periode van de Middeleeuwen tot hedendaagse kunst. Er zijn regelmatig wisselende exposities

Bremer Freimarkt

Dit feest duur 17 dagen en wordt al eeuwenlang in Bremen georganiseerd. Het vindt plaats in oktober en is een echt volksfeest.

Een geslaagde vakantie in Bremen

Een vakantie in Bremen, daar kies je bewust voor. Als je geen specifieke zonaanbidder bent maar tijdens je vakantie lekker actief bezig wilt zijn dan is Bremen een prima locatie. Niet dat het er geen mooi weer is, want de zomers in Duitsland zijn vaak net wat warmer en stabieler dan in Nederland. Maar doordat je dicht bij de kust zit wordt het er vaak niet zo warm als in het zuiden van Duitsland.

Je kunt een gezellige camping in Bremen direct boeken via Campings.nl. Er is voldoende keuze, of je nu houdt van kleinschalig of gezellig.