Campings in Basilicata zoeken

CAMPINGS IN BASILICATA ZOEKEN

Alles over Basilicata Lees meer 

Populaire bestemmingen in Basilicata

Kamperen in Basilicata wordt een waren ontdekkingsreis. Dit voor velen onbekende stukje Italië is een waar paradijs voor mensen die van rust, natuur en lekker eten houden.

Basilicata was van oorsprong van de Grieken, en deze invloeden vindt u hier nog overal terug. Ontdek de ruines die u overal in het landschap terug vindt. Bijvoorbeeld de tempels bij Metaponto. Vanaf uw camping aan de Ionische Zee kunt u deze prima bezoeken.

Ook kunt u een camping zoeken bij de hoofdstad van Basilicata, Matera. Kerken die in rotsen zijn uitgehouwen, holwoningen, maar ook winkels en terrassen, u vindt het hier. Matera is een stad met een zeer rijke geschiedenis. Ontdek het zelf!

Vanaf uw camping bij de Golfo di Policastro geniet u niet alleen van een strandvakantie aan misschien wel het mooiste stukje kust van Europa. U combineert uw strandvakantie in Basilicata prima met stedenbezoeken aan steden als Maratea en Rivello. Oude tradities en streekgerechten zijn hier gecombineerd met de faciliteiten wan luxe badplaatsen.