ITALIË BOERDERIJCAMPINGS

Populaire bestemmingen in Italië Boerderijcampings

Heb jij zin om eens echt ongestoord te kunnen genieten in een landelijke omgeving? Bij een van onze Italiaanse boerderijcampings kan dat! Dit soort campings is over het hele land verspreid, boeren vind je natuurlijk overal! Zo kun je dus vakantie vieren in een bergachtig gebied, vlakbij een van de grote meren, of langs de kust. Vind op onze site de leukste boerencampings van Italië en beleef het mediterrane buitenleven!

Een rustiek gevoel, ook op de camping

Italië associëren we allemaal met zon, authentieke dorpjes en afwisselende natuur. Een land waar je weer even helemaal tot jezelf kunt komen. Dit ontspannen gevoel wil je natuurlijk ook vast kunnen houden op de camping. En waar kun je dat nu beter dan op een boerencamping?

Kamperen op een van onze boerencampings in Italië is een onvergetelijke ervaring! De rust op het platteland en het contact met de boer geven je veel voldoening. Het voelt ook een stuk persoonlijker dan het verblijf op een grote camping met volop activiteiten. De sfeer is er gewoon lekker ongedwongen.

Bekijk alle campings in Italië

De gastvrijheid op het platteland

Bovendien zijn de mensen op het platteland ook nog eens ontzettend hartelijk en gastvrij. Ze geven je graag een kijkje in de dagelijkse gang van zaken op de boerderij. Of het nu gaat om landbouwbedrijf of een boerderij met dieren, de boeren leggen je vol passie uit wat dit leven precies inhoudt. Zo is een vakantie op een boerencamping in Italië ook nog eens leerzaam!

Een boerenvakantie is leerzaam, ook voor kinderen

Of het nu gaat om het voeren of verzorgen van de dieren, het onderhouden van de wijngaard of het zaaien en oogsten, er valt altijd wel wat te leren. Het brengt veel vakantiegangers nóg een stukje dichter bij de natuur. En heb je kinderen? Dan is dit de uitgelezen mogelijkheid om ze iets over het boerenbestaan en de natuur in het algemeen bij te brengen. Meekijken bij een boer is natuurlijk veel leuker dan het uit de boeken te moeten lezen!

Rust en ruimte zijn de sleutelwoorden

Boerencampings in Italië hebben een beperkt aantal verblijfplaatsen. Hierdoor heb je dus ook letterlijk alle ruimte voor jezelf. Naast deze ruimte is ook rust het belangrijkste kenmerk van een boerencamping. De campings zijn niet overdreven luxe, maar alle noodzakelijke voorzieningen zijn aanwezig. Je kunt je hier dus prima redden. De campings zijn eenvoudig, maar schoon en comfortabel te noemen. En nog een bijkomend voordeel: vaak ligt de prijs zelfs lager dan op andere campings.

Even weg van alle spanning: boek een boerencamping!

Vakantie vieren op een boerencamping in Italië wordt steeds populairder. Niet gek natuurlijk, in een wereld waar alles altijd sneller en beter moet. Het lijkt in het dagelijkse leven nooit genoeg te zijn. Een vakantie op een boerderijcamping in Italië trekt jou helemaal uit de dagelijkse sleur en spanning. Hier geldt juist het tegenovergestelde: niks moet, alles mag. Heb jij hier ook behoefte aan? Duik dan nu in ons aanbod en vind jouw ideale boerencamping in Italië!