Campings zoeken aan de Noordzeekust

CAMPINGS ZOEKEN AAN DE NOORDZEEKUST

Wat geeft je nou een groter vakantiegevoel dan kamperen aan zee? Niks toch? Kamperen aan de Noordzee is echt geweldig. De stranden en de duinen bieden veel mogelijkheden om te gaan fietsen, wandelen en mountainbiken. Naast natuur, kun je natuurlijk ook genieten van het stadsleven. Er liggen enkele grote steden aan de kust, maar natuurlijk kun je ook gezellige, kleine dorpjes bezoeken. Als liefhebber van kunst en cultuur hoef je je ook geen zorgen te maken, want aan musea is er geen gebrek. Lees meer 

Kamperen aan de Noordzee

Een camping aan de Noordzeekust van Nederland, dát is pas vakantie vieren. Ga bij mooi weer heerlijk zonnebaden op het strand of neem een verfrissende duik in zee. Natuurlijk kun je ook lange wandelingen maken door de duinen of fietstochten maken door de verschillende badplaatsen. Ook voor watersport zit je natuurlijk goed aan zee. Ga golfsurfen, windsurfen, kitesurfen of blokarten. Natuurlijk kun je ook gaan varen. Er liggen veel mooie steden langs de kust. Wat denk je van Scheveningen, IJmuiden of Den Helder? Ga eens lekker een dagje winkelen of bezoek een museum. De keuze is enorm!

Welk type camping past bij jou?

Er zijn ontzettend veel mooie campings aan de Noordzee. Je kunt ervoor kiezen om dicht bij het strand en de zee te gaan kamperen. Er zijn namelijk veel mooie natuurcampings te vinden in de duinen. Natuurlijk kun je ook een luxere camping uitzoeken die dicht bij zee ligt, bijvoorbeeld met een mooi zwembad erbij. Er zijn ook boerencampings en stadscampings. Er zit dus altijd wel iets bij dat bij je past! Wij hebben alvast een selectie voor je gemaakt, dus kijk eens bij ons aanbod en boek snel!

Bezienswaardigheden langs de Noordzeekust

De Noordzeekust heeft veel te biezen voor de vakantieganger. Er liggen zo veel mooie steden en er zijn veel lange en brede stranden. Wij hebben onze hoogtepunten voor je op een rijtje gezet:

Maeslantkering

Als je aan de zee gaat kamperen, is het wel leuk om ook wat te leren over de waterhuishouding in Nederland. De Maeslantkering is een enorme waterkering bij Hoek van Holland. Er is een bezoekerscentrum waar je informatie kunt krijgen over de kering en over de strijd tegen het water.

Scheveningen en Den Haag

Scheveningen is een zeer populaire badplaats. Het strand is erg mooi en met name De Pier en de boulevard zijn publiekstrekkers. Je zit hier ook dicht bij Den Haag. Breng eens een bezoekje aan het Binnenhof.

IJmuiden

Deze stad staat bekend om zijn industrie, maar ook om de bunkers uit de Tweede Wereldoorlog en om de havens en de stranden. Bekijk het grote sluizencomplex en breng een bezoek aan Forteiland.

Marinemuseum

Den Helder ligt in het bovenste puntje van Noord-Holland. Je kunt hier op de boot stappen naar Texel, maar je kunt ook naar het Marinemuseum. Hier kun je zien hoe het leven op zee is voor mariniers.

Zandvoort

Dit is een zeer populaire badplaats vanwege het mooie strand en het prachtige duingebied. Je kunt ook op bezoek bij het circuit.

Ga voor de ultieme vakantie aan zee!

Ben je er inmiddels van overtuigd van een camping aan de Noordzeekust echt geweldig is? Wij vinden het in elk geval fantastisch. Daarom hebben we ook zo’n groot aanbod. Kijk dus zeker rond op de site en boek je favoriete camping! Kampeer ze!