Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Campings bij Delft

Delft is een prachtige en bruisende stad in Zuid-Holland. Dat heeft voor een deel te maken met het studentenleven, maar vooral met de rijke geschiedenis en de mooie monumenten. Daarom zijn hier veel musea gevestigd waar je kunt leren over de geschiedenis van de stad en over bijvoorbeeld de bekendste inwoner van Delft: Johannes Vermeer. Delft is ook een heel leuke stad om te gaan winkelen. Verder is de stad erg centraal gelegen en dus een heel mooie plek om op de camping te staan, want voor je het weet sta je in Rotterdam of Den Haag of aan het strand. Meer lezen
Campings bij Delft
11 Campings
11 Campings
Afstand

Kamperen in de omgeving van Delft

Met een camping in Delft ga je een aangename vakantie tegemoet. De stad heeft namelijk een heel prettige sfeer. Je kunt hiervan genieten op één van de vele terrassen of je kunt bijvoorbeeld een rondvaart maken door de karakteristieke grachten. Je ziet aan alles dat deze stad een interessante geschiedenis heeft. Maak daarom eens een stadswandeling en breng dan sowieso een bezoek aan één van de musea en aan de Nieuwe Kerk. Je kunt ook lekker gaan shoppen, want Delft heeft veel leuke winkeltjes. Je kunt ook een dagje naar het strand gaan om te zonnen, of om gewoon even uit te waaien.

Ons aanbod van campings bij Delft

Zoek je een leuke camping bij Delft? Dan ben je op de juiste plek beland, want in ons aanbod zit ook vast een leuke camping voor jou. Als je met de camper komt, kun je een mooie camperplaats uitzoeken bij Delft zodat je snel in het centrum bent. Kom je met de tent of caravan en wil je toch ook volop genieten van deze energieke stad? Ga dan naar de stadscamping. Door de unieke ligging heb je hier de rust van een kampeerterrein in de natuur, maar ben je toch ook snel in de stad. Dat is toch ideaal? Zoek je een wat eenvoudiger camping die verder van de stad af ligt? Dan kies je toch een leuke minicamping uit? Kortom, in de omgeving van Delft is veel keus! Kies je favoriet en boek vandaag nog!

Leuke dingen om te doen in Delft

Er is veel te doen in Delft dus de kans is aanwezig dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij de beste bezienswaardigheden vast voor je opgezocht:

De Nieuwe Kerk

Dit is een prachtige kerk en het bekendste monument in Delft. De toren is maar liefst 108 meter hoog. Maar de kerk is natuurlijk vooral bekend vanwege de grafkelder waar leden van het koninklijkhuis bijgezet zijn.

Museum Prinsenhof

Hier werd Willem van Oranje vermoord in 1584. Je kunt de kogelgaten nog zien zitten in de muur. Tegenwoordig is dit gebouw een museum, waar schilderijen, aardewerk en andere voorwerpen uit de 16e en 17e eeuw te zien zijn.

Vermeer Centrum Delft

Johannes Vermeer is geboren in Delft en dat zie je overal terug. In het Vermeer Centrum kun je replica’s van al zijn werken bekijken en je leert er over zijn leven. Je kunt ook een Vermeerwandeling maken door de stad en zo de plekken leren kennen waar Vermeer een band mee had.

Science Centre

Hier kun je zien wat er zoal gebeurt op de Technische Universiteit Delft. Het Science Centre maakt inzichtelijk wat voor onderzoeken er gedaan worden en hoe die uitgevoerd worden. Je kunt onderzoeksopstellingen bekijken en soms ook zelf gebruiken.

Delfts Blauw

Je kunt natuurlijk niet op vakantie naar Delft en dan geen rondleiding krijgen in de Delfts Blauw-fabrieken. Je ontdekt hoe het porselein gemaakt werd en wordt en waarom het blauw is.

Ga ook kamperen bij Delft!

Hebben we je er inmiddels van overtuigd hoe leuk een camping bij Delft wel niet is? Als je hier eenmaal bent, wil je waarschijnlijk niet meer terug naar huis. Boek dus snel, maar zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben!