Campings zoeken op Goeree-Overflakkee

CAMPINGS ZOEKEN OP GOEREE-OVERFLAKKEE

Dit eiland hoort nog bij Zuid-Holland, maar qua taal en sfeer voelt het meer als Zeeland. Het is een populaire vakantiebestemming, want de omgeving is hier prachtig. Het is één en al water, polders en duinen. Er zijn veel fiets- en wandelroutes en er liggen ook leuke dorpjes en stadjes die een bezoekje waard zijn. Dit alles maakt dat veel mensen graag kiezen voor een camping op Goeree-Overflakkee. Lees meer 

Kamperen op Goeree-Overflakkee

Op een camping op Goeree-Overflakkee heb je echt dat ultieme vakantiegevoel. Dat komt natuurlijk onder andere door al dat water om je heen. Je kunt hier heerlijke lange wandelingen en fietstochten maken langs de Noordzee, het Grevelingenmeer en het Haringvliet. Omdat er zo veel water is, kun je hier natuurlijk ook zwemmen, surfen, zeilen en duiken. Je kunt ook een bezoek brengen aan het gezellige Middelharnis, waar je kunt winkelen of gewoon even op een terrasje kunt zitten.

Soorten campings op Goeree-Overflakkee

Er zitten veel mooie campings op Goeree-Overflakkee. Vanwege de Noordzee en de vele meren, kun je natuurlijk heerlijk kamperen aan het water. Er zijn kleine natuurcampings en gezinscampings. Als je graag wat dichter bij een stad of dorp wilt kamperen, is een camping bij Middelharnis een goede zet. Dit is een gezellige plaats waar je makkelijk terecht kunt voor je boodschappen en waar in de zomer vaak braderieën en andere evenementen georganiseerd worden. Ga eens kijken bij ons aanbod, want er zit voor jou vast ook een geschikte camping bij! Boek snel je kampeervakantie!

Bezienswaardigheden op Goeree-Overflakkee

Je kunt natuurlijk heerlijk fietsen en wandelen in dit gebied. Of gewoon lekker ontspannen op de camping. Maar er zijn ook andere leuke dingen te doen:

Streekmuseum Goeree-Overflakkee

Hier maak je kennis met de geschiedenis van dit eiland. Hoe zag het dagelijks leven er hier bijvoorbeeld uit rond 1900? Welke oude ambachten werden hier beoefend en hoe ging het eraan toe in de visserij? Kinderen kunnen hier op zoek naar een piratenschat en ze kunnen ervaren hoe het is om archeoloog te zijn.

Faunapark Flakkee

Hier vind je dieren die je in andere dierentuinen niet ziet. Ken jij bijvoorbeeld de hutia’s, de tayra’s of de moeraskat? Er zitten ook uilen, capibara’s en stokstaartjes. Hier kun je prima een hele dag doorbrengen.

Catharinatoren Goedereede

Deze toren is gebouwd rond 1500. Het was vroeger een baken voor de scheepvaart. Je kunt de toren beklimmen met een gids en boven heb je een prachtig uitzicht.

Biesbosch

In iets minder dan een uurtje rijden zit je in de Biesbosch. Dit is een prachtig natuurgebied op de grens van Zuid-Holland en Noord-Brabant. Hier kun je wandelen en fietsen, maar het leukste is toch wel om een vaartocht te maken door het gebied. Je kunt mee met een rondvaart, maar je kunt ook zelf een fluisterbootje huren.

Bunkers bij Ouddorp

Hier zijn vijftien bunkers te bekijken. Er is zelfs een speciale bunkerroute uitgezet, zodat je tijdens je fiets- of wandeltocht een kijkje kunt nemen in de bunkers.

Boek nu je kampeervakantie!

Weet je inmiddels genoeg? Dit klinkt toch als een heerlijke kampeervakantie? Boek daarom vandaag nog je favoriete camping!