Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Campings bij Katwijk

Voor een heerlijke vakantie aan zee in Nederland, kun je het beste kiezen voor een camping bij Katwijk. Het strand is hier heel erg mooi en het heeft gezellige strandpaviljoens. Er is ook een leuke boulevard met gezellige winkeltjes en leuke terrassen. Ook het historische centrum van Katwijk is de moeite waard om te bezoeken. De sfeer in het dorp is erg ontspannen. De natuur rondom het dorp is prachtig, want je hebt hier duinen, zee en enkele natuurgebieden. Er zijn veel wandel- en fietsroutes in dit gebied. Meer lezen
Campings bij Katwijk
7 Campings

Kamperen bij Katwijk

Wie kampeert op een camping bij Katwijk aan Zee, heeft een uitstekende keuze gemaakt. Je kunt hier eindeloze wandelingen maken over het strand of door de natuurgebieden Berkheide en Coepelduyn. Het strand bij Katwijk staat bekend als één van de schoonste van Nederland, dus ook voor een dagje zonnen en zwemmen is dit een heel mooie plek. Uiteraard kun je hier ook watersporten. Wat denk je van waterskiën of surfen? Of huur een bootje en maak een mooie vaartocht over de Rijn.

Ons aanbod van campings bij Katwijk

Aan campings heeft Katwijk aan Zee totaal geen gebrek. Het is immers een populaire vakantiebestemming. Er zijn natuurlijk campings dicht bij het strand. Kijk bijvoorbeeld eens bij camping De Zuidduinen. Dit is een prachtige camping in de duinen vlak aan het strand. Camping De Noordduinen is ook dicht bij het strand en is vooral een mooie plek voor kinderen. Ze hebben namelijk een buiten- én binnenzwembad en veel andere leuke speelplekken. Wil je een kleine camping? Neem dan eens een kijkje bij een boerencamping of een eenvoudige minicamping. Er zijn ook enkele campings waar je met je hond naartoe mag en er zijn campings met camperplaatsen. Je ziet het: er is ontzettend veel keus. Wij hebben de mooiste campings vast voor je uitgezocht. Neem eens een kijkje en boek gelijk!

Leuke dingen om te doen als je gaat kamperen bij Katwijk

Als je in Katwijk aan Zee op de camping staat, is er zo veel leuks te doen dat je haast niet weet waar je moet beginnen. Wij weten wel een paar dingen die je kunt doen voor als je eens een dagje niet op het strand ligt of niet in de duinen aan wandelen bent:

Leiden

Als je bij Katwijk kampeert, zit je heel dicht bij Leiden. Dit is een heel mooie stad waar een prettige sfeer hang. Er zijn veel leuke winkels en interessante musea en voor een dagje terrashoppen is dit ook een uitstekende locatie.

Amsterdam

Je hoeft maar een klein stukje richting het noorden en je zit al in Amsterdam. Nu je er toch al zo dichtbij bent is het natuurlijk wel leuk om hier ook een dagje heen te gaan. Je kunt natuurlijk lekker gaan winkelen, maar het Rijksmuseum is ook een grote aanrader.

Corpus

In Oegstgeest, vlak bij Katwijk, kun je een reis maken door het menselijk lichaam. Je leert hier van alles over het hart, de hersenen en over hoe je lichaam reageert op bepaald voedsel. En wat gebeurt er eigenlijk precies als je niest? Dit is een leuke ontdekkingstocht voor jong en oud.

Vuurtoren

De vuurtoren van Katwijk is niet meer in gebruik, maar nog wel te bezichtigen. Als je boven op de toren staat, heb je een geweldig uitzicht over het dorp en de zee. En met mooi weer kun je in het zuiden Scheveningen zien liggen en in het noorden Zandvoort en misschien zelfs de hoogovens in IJmuiden.

Space Expo

In Noordwijk zit Space Expo, waar je alles kunt leren over de ruimte, sterren en over de ruimtevaart. Je kunt hier voorwerpen bekijken die echt in de ruimte zijn geweest, zoals onderdelen van de Hubble-telescoop en kledingstukken van astronauten.

Boek vandaag nog!

Voor een onvergetelijke vakantie kies je voor een camping bij Katwijk aan Zee. Er zijn zo veel mooie campings en er is zo veel leuks te doen! Boek daarom vandaag nog!