Campings zoeken in het Westland

CAMPINGS ZOEKEN IN HET WESTLAND

Het Westland is natuurlijk vooral bekend van de glastuinbouw. Dit gebied heeft echter nog veel meer te bieden. Zo is Naaldwijk, de hoofdstad van de gemeente, een leuke en gezellige stad waar leuke winkels en horecagelegenheden zitten. Verder is het natuurlijk ontzettend leuk dat je hier zo dicht bij zee zit. Ook de Biesbosch is niet ver. Dit is een prachtig en waterrijk natuurgebied waar je kunt wandelen en varen. Lees meer 

Kamperen bij Naaldwijk

Naaldwijk heeft een leuk centrum met mooie monumenten, zoals het Oude Raadhuis en enkele kerken. Je kunt in de stad en ook in de rest van het Westland mooie wandelingen en fietstochten maken. Ook voor een actieve vakantie zit je goed op een camping in het Westland. Je zit immers aan de zee, dus dit is de perfecte locatie om te gaan surfen, raften of blokarten of om te gaan vliegeren met powerkites. Heb je zin om te winkelen? Je zit hier dicht bij Rotterdam en Den Haag, waar het aanbod uiteraard erg ruim is.

Onze campings in het Westland

Er zijn veel leuke campings in deze omgeving. Zo kun je bijvoorbeeld leuke minicampings en natuurcampings vinden in het Westland. Wil je graag dicht bij het strand en de zee kamperen? Ook dat is mogelijk. Er is voor ieder type kampeerder wel een geschikte camping te vinden. Kijk eens rond op onze site voor de mogelijkheden en boek snel je kampeervakantie!

Leuke dingen om te ondernemen in het Westland

In het Westland hoef je je niet te vervelen. Wij hebben wat leuke dingen voor je opgezocht die je kunt doen wanneer je hier op vakantie bent:

Maeslantkering

Bij deze enorme waterkering in Hoek van Holland kijk je je ogen uit. In het bezoekerscentrum krijg je allemaal informatie over de kering en over het beschermen van Nederland tegen het water.

Bloemenveiling

Dit mag je natuurlijk niet overslaan als je in het Westland bent. Hier kun je zien hoe de veiling in zijn werk gaat. Er worden bloemen geveild uit zo’n vijftig landen. Je kunt je hier laten rondleiden.

Scheveningen en Den Haag

Een dagje naar het strand van Scheveningen is natuurlijk altijd leuk. Met mooi weer is het hier heerlijk zonnen, en met minder mooi weer kun je hier lekker uitwaaien of De Pier bezoeken. Je kunt ook het Binnenhof in Den Haag eens in het echt zien in plaats van op tv.

Hoogteparcours

Dit parcours is tien meter hoog en jij mag hier overheen klimmen. Voor elk niveau is hier een geschikt parcours, dus dit is leuk voor kinderen maar ook voor hun ouders.

Westlands Museum

Hier leer je over de geschiedenis van dit gebied, vanaf de Romeinen tot nu. Uiteraard wordt er vooral veel aandacht besteed aan de glastuinbouw. Er is ook een historische tuin, waar bepaalde planten en oude teeltwijzen bewaard blijven.

Boek nu je vakantie!

Een camping bij Naaldwijk, in het Westland, is echt een leuke plek om naartoe op vakantie te gaan. Hier kun je lekker winkelen in één van de grote steden, of je kunt juist de natuur opzoeken in de duinen of in de Biesbosch. Dat klinkt toch heerlijk? Boek daarom vandaag nog!