PORTUGAL MINICAMPINGS

Populaire bestemmingen in Portugal Minicampings

De avond treedt in en de laatste zonnestralen strelen je gezicht terwijl je met een wijntje in de hand de dag afsluit. Je hebt zojuist de barbecue uitgezet. De verse vis die je vanmorgen op de lokale markt had gekocht, smaakte overheerlijk. Echt vers. Het briesje dat opsteekt is welkom. Even afkoelen na een warme dag. Om je heen is het groen.

Dit zou zomaar een van jouw vakantieavonden kunnen zijn. Op kleine campings in Portugal voel je je namelijk één met de omgeving. Geen herrie, geen massatoerisme. Vind je die gedachte alleen al niet rustgevend? Niet voor niets kiezen steeds meer mensen voor een kleine camping. Ben jij toe aan ultieme ontspanning? Kijk dan snel naar de campings in ons aanbod.

Rust, natuur en ruimte

Kleine campings in Portugal zijn door het hele land verspreid. Je vindt ze niet alleen in de bergachtige gebieden van het binnenland, ook in de kuststreken zijn ze goed vertegenwoordigd. Jij bepaalt in welk soort landschap je je vakantie door gaat brengen. Eén ding hebben ze echter allemaal gemeen: je vindt er rust, natuur en ruimte.

Bekijk alle natuurcampings in Portugal

Kleine campings in Portugal aan zee

Bij een kampeervakantie aan de kust denk je al gauw aan overvolle campings en rijen bij de sanitaire voorzieningen. Zwembaden waar je nooit de ruimte hebt om zelfs maar één baantje te trekken en jongeren die de hele dag door lawaai maken. Met een kleine camping aan de kust is dat verleden tijd. Het aantal staanplaatsen is beperkt en jouw rust daarmee gegarandeerd. Bovendien komen mensen naar kleine campings om dezelfde redenen die jij hebt. Rust en totale ontspanning.

Kleine campings in Noord-Portugal

In het noorden van het land passen de kleine campings helemaal bij het landschap. Noord-Portugal is ruig en nog helemaal niet toeristisch. Misschien zelfs een tikkeltje primitief. Alhoewel dat negatief kan klinken, is het juist heerlijk om even terug in de tijd te worden geworpen. Vergeet de alledaagse zorgen die je hebt en trek je even terug in een wereld die ver af staat van de jouwe.

Bekijk alle campings in Noord-Portugal

Kleine campings vlakbij de grote steden

Maar wist je dat je kleine en rustieke campings ook vlakbij grote plaatsen als Porto en Lissabon kunt vinden? Dit betekent de natuur als basis voor je vakantie. Vertier zoals winkels en uitgaansgelegenheden vind je op een steenworp afstand. Mocht je dus eens een dagje zin hebben in iets anders, dan ben je zo in de drukte van de stad. ’s Avonds is het weer heerlijk ontspannen op jouw kleine camping.

Pak de auto en ontdek de omgeving

Op een kleine camping verblijf je meestal midden in de natuur. En alhoewel de mogelijkheden tot wandelen en fietsen vaak groot zijn, is het ook wel eens fijn om de auto te pakken. Rondrijden door een prachtig natuurgebied bijvoorbeeld. Onderweg stop je voor een picknick op een prachtig uitzichtpunt, of gewoon om een fotootje te maken. Je zult zien dat de Portugese natuur adembenemend is.

Kijk nu in ons aanbod en vind de leukste kleine campings in heel Portugal!