Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Campings met zwembad in Italië

Van de glijbaan af roetsjen, ontspannen in het bubbelbad of jezelf mee laten voeren in de stroomrivier. Het zijn slechts een paar voorbeelden van dingen die je kunt doen op een camping met een zwemparadijs. In vergelijking met een gewoon zwembad, is een zwemparadijs niet alleen groter maar ook luxer. Bovendien bestaan er veel meer mogelijkheden. Sommigen beschikken zelfs over golfslagbaden en lagunes met aangelegde zandstranden! Heb jij ook zin in een vakantie op een leuke, goedkope camping met een zwemparadijs? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Binnen ons aanbod vind je kindvriendelijke campings met meerdere zwembaden of zelfs een waterpark. Hier kunnen alle waterratten, van jong tot oud, heerlijk hun gang gaan.
Campings met zwembad in Italië
32 Campings
32 Campings
Zwembad - buiten
Zwembad - binnen
Honden toegestaan
Direct aan zee/strand
Bekijk Camping
Zwembad - buiten
Direct aan zee/strand
Zwembad - binnen
Honden toegestaan
Bekijk Camping
Zwembad - buiten
Honden toegestaan
Direct aan zee/strand
Bekijk Camping

Lol in de buitenlucht

Een camping in Italië met een zwembad is al heel fijn. Maar een zwemparadijs geeft nog eens een extra dimensie aan de vakantie. Vanwege het fijne klimaat zijn bijna alle zwemparadijzen in Italië in de buitenlucht. Heerlijk genieten dus voor de kinderen! En jij als ouder kunt natuurlijk ook gewoon een duik nemen.

Vermaak je de hele dag door

’s Ochtends vroeg voel je het Italiaanse zonnetje al schijnen. Vanaf de vroege uurtjes kun je dus al het water in plonzen. Een zwemparadijs gaat nooit vervelen. Zeker niet als het ook nog eens buiten is. Je kinderen zijn dit in Nederland natuurlijk niet gewend. Ze zullen dan ook niet gauw uitgekeken raken op de vele waterattracties. En zijn ze moe? Dan las je even een pauze in. Op de camping zijn voldoende mogelijkheden om even bij te tanken, bijvoorbeeld met een echt Italiaans ijsje!

Bekijk alle campings met zwembad in Europa

Liever een zwembad dan de zee in Italië

De meeste kinderen vinden het ook nog eens fijner om in een zwembad te zwemmen. Daar zwemmen namelijk geen beestjes. En het zout prikt ook niet in je ogen. Maar dat geldt natuurlijk niet alleen voor kinderen.

Bijkomend voordeel is ook nog eens dat het verraderlijke briesje dat vaak op het strand staat (en waardoor je niet doorhebt dat je verbrandt) in het zwembad vaak ontbreekt. En je hoeft ook het zand niet uit je zwembroek te kloppen! Het zwembad biedt jou en de rest van het gezin een wind- en zandvrije zone!

Campings met een zwemparadijs: je vindt ze overal

In heel Italië vind je campings met zwemparadijzen. Van Zuid-Tirol tot het uiterste puntje van de laars. Het zal zelfs nog moeilijk kiezen worden! Reis je af naar een van de Italiaanse eilanden? Of kies je liever voor een camping in Noord-Italië met een uitgebreid zwembad of zwemparadijs? Bijvoorbeeld een camping aan een van de Italiaanse meren. En kies je voor een grootschalige of juist voor een kleine camping? Aan jou de keuze. Wist je dat er zelfs kleine campings in Italië met Nederlandse eigenaren bestaan?

Lijkt jou een camping met een zwemparadijs ook een leuke vakantie voor het hele gezin? Twijfel dan niet langer en kies de leukste camping uit ons aanbod. Samen met je gezin zal je een onvergetelijke vakantie gaan beleven!