CAMPINGS FRANKRIJK MET ZWEMPARADIJS

Er bestaat niets leukers dan kamperen in Frankrijk. Door je vakantie door te brengen op één van de vele campings die dit vakantieland rijk is, kun je genieten van alle pracht van de uitgestrekte natuurgebieden, de Franse cultuur die door de vele dorpjes wordt uitgeademd en de gezelligheid die daarbij hoort. Uiteraard aangevuld door rijke wijnen, voortreffelijke etenswaren en kenmerkende lekkernijen. Nog leuker wordt je verblijf uiteraard wanneer de mogelijkheid wordt geboden om een waar zwemparadijs te bezoeken. Lees meer 

Camping in Frankrijk met zwembad

Je kunt hiervoor uiteraard kiezen om naar een echt zwempark te gaan, wat eveneens heel goed mogelijk is. Echter is het natuurlijk nog gemakkelijker als je een camping uitkiest waar reeds een zwembad aan verbonden is. Een camping in Frankrijk met zwembad is zeker goed te vinden. Vaak zijn deze dusdanig uitgebreid dat je haast kunt spreken van een waar zwemparadijs.

Een belangrijke factor hierbij is uiteraard de aanwezigheid van glijbanen. Een zwembad met glijbaan maakt van een normale kampeerplaats als snel een camping in Frankrijk met zwemparadijs. Wanneer je online zoekt op ‘camping Frankrijk zwemparadijs’, zie je als vanzelf glijbanen. Zo heb je alles wat je zoekt, gelijk bij de hand.

Zwembad als aanvulling op camping Frankrijk

Een simpele boerencamping wordt al gauw een ware ‘Camping Frankrijk zwemparadijs’ zodra er een zwembad bij is aangelegd. Zelfs op een kleine camping wordt het verblijf hierdoor volledig aangenaam. Uiteraard kan het zijn dat de camping aan rivier of beek gelegen is, echter valt dit in het niet bij de mogelijkheid om te zwemmen in een echt zwembad.

Door heel het land, zowel in Noord-Frankrijk, Zuid-Frankrijk of Midden Frankrijk vind je gelukkig campings in Frankrijk met zwembad, uiteraard aangevuld met glijbanen. Behoud je liever wat meer rust en heb je al deze uitbundigheid niet nodig, dan zijn er uiteraard ook tal van campings zonder zwembad.

Camping met zwembad, ideaal voor kinderen

Een camping in Frankrijk met zwemparadijs is echter wel uitermate geschikt wanneer je met het hele gezin op vakantie gaat. Voor kinderen is er namelijk niets leuker dan urenlang toeren uithalen en springen in het water. Ze zijn zo uren zoet en je hebt er nauwelijks nog omkijken naar.

Het is dan ook zeker een aanrader om een camping in Frankrijk met zwembad uit te kiezen. Vaak hoeft dit niet eens zo heel uitgebreid te zijn om al een ware hit te zijn. Glijbaan of geen glijbaan, een zwembad is altijd een welkome aanwinst op een camping.

Relaxen in zwemparadijs op camping in Frankrijk

De luxere campings in Frankrijk hebben zwembaden met verwarmd water, een golfslagbad en waterstralen die je kunnen voorzien van een aangename massage. Je kunt zo heerlijk relaxen, terwijl de kinderen genieten van de glijbanen en speelvoorzieningen die in het zwemparadijs aanwezig zijn. Zo is er voor ieders wat wils, voor zowel jong als oud.

Bekijk nu direct welke campings in Frankrijk een zwembad hebben en weet je verzekerd van een geweldige vakantie. Zo ga je een spetterende zomer tegemoet.