KAMPEREN OP EEN DUITSE CAMPING MET ZWEMPARADIJS

Jezelf talloze rondjes laten meevoeren in de stroomversnelling, elke glijbaan uitproberen en ontspannen in een van de bubbelbaden. Het zijn zomaar een paar suggesties om je tijd in een zwemparadijs mee te vullen. Deze luxe zwembaden boordevol mogelijkheden garanderen plezier voor elk gezinslid. Zet je gedachten eens even helemaal op stop en beweeg jezelf lachend door het aangenaam warme water. Zie jij zo een zorgeloze vakantie ook wel zitten? Op een camping in Duitsland met zwemparadijs kan het. Behalve glijbanen en bubbelbaden beschikken deze luxe en grote zwembaden vaak ook nog eens over andere voorzieningen. Waan je op een aangelegd zandstrandje bijvoorbeeld op een tropisch eiland! Duitsers zijn meesters in vermaak en weten precies wat een zwemparadijs nodig heeft om jou dag in, dag uit een onvergetelijke tijd te bezorgen. Het grootste tropische zwemparadijs ter wereld vind je zelfs vlakbij Berlijn! Lees meer 

Populaire bestemmingen in Duitsland Campings met zwemparadijs

Populaire gebieden

Populaire gebieden in Duitsland Campings met zwemparadijs

Zwemparadijzen: zoveel meer dan alleen een zwembad

Natuurlijk beschikken veel campings over een overdekt zwembad. Maar een subtropisch waterpark is toch echt iets heel anders dan zo een binnenzwembad. In een ‘gewoon’ zwembad ben je na een uurtje vaak toch wel uitgekeken. Maar in een zwemparadijs kom je ogen en oren tekort. Jezelf vervelen is hier zo goed als onmogelijk!

Bekijk alle campings in Duitsland

Altijd een fijne watertemperatuur

Op een gemiddelde camping in Duitsland met zwembad moet je toch altijd eerst voorzichtig even je grote teen in het water steken. Is het niet te koud om een duik te nemen? In een overdekt zwemparadijs heb je hier nooit last van. Hier is het altijd mooi weer en heerlijk warm. De warmte doet je denken aan de zon op een eiland ver weg. Het geluid van de watervallen op de achtergrond maakt het plaatje compleet.

De hele dag door pret

Aangezien het zwemparadijs op de camping overdekt is, hoef je met plonzen niet te wachten tot de zon hoog aan de hemel staat. ’s Ochtends vroeg staan vooral de kinderen al te popelen om te spelen en te spetteren. Na het ontbijt kun je ze nu al gauw hun gang laten gaan. Zwemparadijzen zijn in Nederland helemaal nog niet zo wijdverspreid. De kinderen zullen dus geen genoeg kunnen krijgen van de vele attracties.

Bekijk alle kindercampings in Duitsland

Geen ongemakken

Ga eens na tegen welke ongemakken je aanloopt als je een dag doorbrengt aan zee. Natuurlijk, de zon en de frisse buitenlucht zijn heerlijk. Maar het branden van de felle zon gaat soms net even te hard. Verbranden zal je in een zwemparadijs zeker niet doen. Bovendien hoeven de kinderen niet bang te zijn voor ‘enge’ beestjes in het water of het zout dat in hun ogen prikt.

Bekijk alle luxecampings in Duitsland

Diverse campings met zwembad in duitsland zijn te reserveren

Campings in Duitsland met zwembad vind je overal, zoals op een kindercamping, een 5 sterren camping of een kleine camping. Maar een zwemparadijs biedt nog eens zoveel meer. Populaire bestemmingen zijn vooral Zuid-Duitsland en de Eifel, maar daar houdt het natuurlijk niet bij op. Neem nu een kijkje in ons huidige aanbod en ontdek waar jij kunt plonzen en schateren met het hele gezin!