Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

7.8
Campeggio Bella Italia
Heerlijke camping aan het meer! Heerlijk samen gegeten, uitstapjes gedaan en volop van de zon genot...

Campings in Veneto zoeken

Vind uw camping in Veneto.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Veneto

Kamperen in Veneto.

Kamperen in Veneto aan de voet van de Dolomieten is een groot avontuur. Bergen, meren, steden, heerlijke wijnen en een rijke historie, dit zijn de ingrediënten voor een geweldige kampeervakantie.

 

Vanaf uw camping bij het overbekende Venetië zult u mateloos genieten van deze stad in het water. U vaart in gondels door de “straten”en geniet van de prachtige gebouwen, het heerlijke eten en het mooie Venetiaanse  glaswerk. Heeft u een camping gevonden bij Conegliano dan kunt u de wijnboeren bezoeken die de Porsecco’s verbouwen. Heeft u een camping bij Verona, de romantische stad uit Romeo en Julia, dan kunt u ook de wijnvelden van de DOC Policella wijn bezoeken. Uiteraard moet u na de rondleiding een heerlijk glas proeven.

 

Vanaf uw camping in het noorden van Veneto zit u zo in de Dolomieten. In de zomer maakt u hier prachtige wandelingen en in de winter is het hier fantastisch skiën.

 

Vanaf een van de campings aan het Gardameer kunt u uw strandbezoeken afwisselen met cultuur in steden als Peschiera de Gardsa of de stad Garda. Heeft u een camping aan de oost oever van het Gardameer gevonden, dan is Bardolino een echte aanrader.

Camping Ca'Savio

Camping Ca’Savio, in het gelijknamige stadje,  is een grote, bruisende camping van Canvas...