Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De leukste campings aan zee in Italië

Wakker worden en direct de zee in. Voor velen klinkt het als de perfecte vakantie. Gelukkig zijn er genoeg campings in Italië die dit mogelijk maken. Deze campings zijn allen op loopafstand van de zee, waardoor je binnen enkele minuten een frisse duik in de Middellandse zee kan nemen. Wil je op kampeervakantie naar Italië gaan en ben je op zoek naar een camping aan zee? Lees dan snel verder, want wij hebben de beste campings aan zee in Italië voor je uitgezocht.

De leukste campings aan zee in Italië

Camping in Italië

Italië is nog steeds een van de populairste vakantiebestemmingen onder Nederlanders. Niet gek, als je erover nadenkt dat het een van de meest diverse landen in Europa is. Van steden vol geschiedenis tot prachtige stranden en de heerlijke keuken, er is voor iedereen wel wat te beleven in Italië! Als je dan ook nog eens een camping aan de zee in Italië boekt, heb je gegarandeerd een onvergetelijke vakantie. Heb je een dag geen zin om op avontuur te gaan, loop je lekker een paar minuten en ga je aan het water liggen. 

Sant'Angelo Village

Gelegen aan de Adriatische kust, is Sant'Angelo Village een prachtige bestemming voor strandliefhebbers. Het ligt dicht bij de zee en biedt directe toegang tot het strand. De camping beschikt over verschillende voorzieningen, zoals een waterpark, een speeltuin, een restaurant, een supermarkt, en een bar. Er zijn ook verschillende sportfaciliteiten zoals voetbal, volleybal, en basketbalvelden. Bovendien zijn er fietsverhuurfaciliteiten om de prachtige omgeving op twee wielen te verkennen​​.

De privé strand op loopafstand van camping Sant'Angelo Village

Village Marina di Venezia

Village Marina di Venezia, gelegen nabij Punta Sabbioni, is een van de grootste campings in de regio en staat bekend om zijn uitgebreide voorzieningen. Het heeft directe toegang tot een groot zandstrand en een indrukwekkend waterpark met verschillende zwembaden, glijbanen en een golfslagbad. Daarnaast zijn er verschillende eetgelegenheden, waaronder restaurants, een pizzeria, en een ijssalon. Sportliefhebbers kunnen genieten van tennis, basketbal en voetbal, terwijl kinderen zich kunnen vermaken in de kids' club en op de speelplaatsen​.

Kies voor het zwembad of de Middellandse zee op camping Marina di Venezia

Union Lido

Union Lido is een luxueuze camping gelegen in Cavallino-Treporti, nabij Venetië, en biedt een scala aan voorzieningen voor een comfortabel verblijf. Met directe toegang tot een privéstrand, biedt het ook twee grote zwembadcomplexen, diverse restaurants, en een wellness- en spa-ruimte. Voor de actieve vakantieganger zijn er faciliteiten zoals tennisbanen, voetbalvelden en andere sportfaciliteiten. Het heeft ook een uitgebreid aanbod aan accommodaties waaronder bungalows, stacaravans en kampeerplaatsen​​.

Neem een frisse duik op camping Union Lido

Village Baia Azzurra

Laatst maar zeker niet minst, Village Baia Azzurra in Toscane biedt een serene omgeving met directe toegang tot het strand. Het heeft twee zwembaden, verschillende restaurants en bars, en een scala aan sportfaciliteiten waaronder tennis, voetbal, en volleybal. Er zijn ook verschillende speelplaatsen voor kinderen, waardoor het een familievriendelijke keuze is. Gasten kunnen kiezen uit bungalows en appartementen voor hun verblijf, en genieten van het prachtige uitzicht op de Middellandse Zee vanaf de camping​​.

Geniet in alle rust van het strand van Village Baia Azzura

Ben je dus op zoek naar een camping aan zee in Italië? Dit zijn de vier beste campigns aan zee die je via Campings.nl kan boeken bij onze partners. Bekijk dus snel de beschikbaarheid van een van deze campings en beleef een onvergetelijke vakantie!



Auteur: Ferhat