GOEDKOPE CAMPINGS ITALIË

Ben jij op zoek naar een leuke kampeervakantie in Italië, maar wil je liever niet al teveel uitgeven? Zoek dan niet langer, want wij hebben een aantal goedkope campings in Italië voor je op een rijtje gezet. Wil je lekker uitwaaien aan de kust of verblijf je liever in bergachtig gebied? Bij ons vind je het allemaal. Bekijk nu ons aanbod accommodaties en ontdek dat een laag budget niets af hoeft te doen aan de kwaliteit van je vakantie. Lees meer 

Populaire bestemmingen in Italië Goedkope campings

Wees niet bang: goedkoop kamperen betekent niet per definitie dat er geen voorzieningen aanwezig zijn. Veel mensen verwarren het woord goedkoop nogal eens met primitief. En dat is onjuist. Welke goedkope camping je ook boekt, je zult er gegarandeerd gaan genieten van je vakantie.

Houd geld over voor leuke uitstapjes

Je kunt natuurlijk voor een goedkope camping kiezen als je een beperkt budget hebt. Maar wat voor veel mensen ook een overweging is, is dat ze zo geld overhouden voor dagtripjes. Tijdens je vakantie vind je het namelijk misschien wel eens leuk om van de camping af te komen en iets in de omgeving te bekijken. En omdat je voor je camping niet zoveel betaalt, hoef je gedurende de vakantie niet de hele tijd op je geld te passen.

Goedkope camping in Noord-Italië

Een goedkope camping in Noord-Italië is zo gevonden. Het zijn er namelijk meer dan genoeg. Het noorden van het land heeft een hele diverse natuur en leent zich uitstekend voor vakanties in elk seizoen. In de zomer kun je bijvoorbeeld watersporten aan een van de vele meren die de regio rijk is. In de winter kun je goed skiën in de Dolomieten. Maar vergeet ook zeker niet de mooie steden die de moeite van het bezoeken waard zijn. Vooral modestad Milaan wacht om door jou ontdekt te worden!

Toscane

Toscane staat op bijna ieders verlanglijstje. Het glooiende landschap, de schilderachtige dorpjes, de culinaire hoogstandjes…… wie ziet dat nou niet zitten? Het goede nieuws is dat je ook met een beperkt budget een van de meest romantische regio’s van Italië kunt bezoeken. Maak een rondrit door de bijzondere natuur en duw in Pisa de wereldberoemde toren om. Zonder zo een lachwekkende foto kun je die stad eigenlijk niet verlaten. Onderweg kom je talloze mogelijkheden tegen om een echt Italiaans ijsje te proeven of je tanden te zetten in een andere lokale specialiteit.

Bekijk alle campings in Toscane

Bloemenrivièra

En dan hebben we ook nog de Bloemenrivièra. Deze toeristische regio barst van de bezienswaardigheden. De kustlijn loopt van de grens met Italië tot aan Toscane. Bijna overal zie je de zo kenmerkende paarse Bougainville en andere kleurrijke bloemen en planten. Door de hoogteverschillen is de flora heel divers. Het is een waar paradijs voor de natuurliefhebber. Ben jij op zoek naar een goedkope vakantie in Italië? Dan zijn er ook hier voldoende betaalbare campings te vinden.

Bekijk alle campings in de Bloemenrivièra

Kortom, wees dus niet bang dat een beperkt budget ook leidt tot sterk beperkte mogelijkheden. In elke regio van Italië kun je onbezorgd vakantie vieren op een goedkope camping. Vaak zijn dit ook nog eens campings met een zwembad. Boek dus snel jouw kampeerplek!