Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De leukste hondencampings in Zeeland

De leukste hondencampings in Zeeland

Ben je toe aan een heerlijke strandvakantie samen met je trouwe viervoeter? Even lekker uitwaaien op het strand, of door de duinen ravotten? Dan is Zeeland een ideale kampeerbestemming. Het kan op het eerste gezicht best lastig zijn om te vinden welke campings je hond welkom is, en waar deze enkel in het laagseizoen of hoogseizoen is toegestaan. Wij zetten een willekeurig aantal van de leukste hondencampings op een rij, zodat je precies weet waar in Zeeland je binnenkort heerlijk kunt kamperen aan het strand.

1.      Camping Dishoek, Dishoek - ★★★★☆

Op zoek naar een hondencamping waar het hele gezin het naar diens zin gaat hebben? Camping Dishoek heeft alles wat je kunt wensen: een uitgebreid animatieprogramma, verschillende winkels, fietsverhuur, een visgelegenheid en nog veel meer. De camping ligt op ongeveer 1000 meter afstand van het strand. In het natuurgebied dat dichtbij ligt kan je heerlijk fietsen en wandelen, met de hond verplicht aan de lijn of los. Voor een actieve kampeervakantie zit je in Dishoek goed.

2.      Camping De Zandput, Vrouwenpolder - ★★★★☆

Op zoek naar een rustig gelegen camping dat dichtbij een natuurgebied ligt? Boek dan een kampeervakantie bij Camping De Zandput in Vrouwenpolder. Deze familiecamping ligt middenin de duinen. Vanaf de camping kun je verschillende kanten uit: naar het Noordzeestrand, het eiland Walcheren, het Veerse meer of de vele wandel- en fietspaden langs de dijken, bossen en polders. Genoeg heerlijke wandelingen met de hond dus! Er is een centraal oplaadpunt voor auto’s, een supermarkt, fietsverhuur, sport- en speelvelden en een restaurant met snackbar. Je hoeft dus niet de camping af voor boodschappen of een lekker hapje eten.

3.      Recreatiebedrijf Boot, Noordwelle - ★★★★☆

Liever een vakantie met de hond op een minicamping? Reserveer dan een kampeerplaats bij Recreatiebedrijf Boot in Noordwelle. De eigenaren vragen wel om vooraf even aan te geven dat je met de hond wilt komen kamperen. Voor kampeerders met een hond zijn de kampeerplaatsen op veld 2 beschikbaar. Deze camping ligt iets verder van het strand, maar ligt centraal genoeg om alle kanten op te kunnen. De kampeerplaatsen krijgen dankzij de verschillende walnootbomen en hazelaars enige schaduw. Er zijn verschillende speeltoestellen voor kinderen, evenals een aantal skelters. Ook zijn er wasplaatsen voor het wassen van je surf- en duikpakken. Verder is er een broodjesservice en Wi-Fi. Kortom: voor een rustige, ontspannende vakantie kan je een kampeerplaats boeken bij Recreatiebedrijf Boot in Noordwelle.

4.      Camping Resort Land & Zee, Scharendijke - ★★★★☆

Op 500 meter van het Noordzeestrand bij Scharendijke ligt Camping Resort Land & Zee. Zowel in het laag- als in het hoogseizoen zijn honden toegestaan, mits deze zijn aangelijnd. De kampeerplaatsen zijn autovrij. Op de camping vind je een restaurant, fietsverhuur, een speeltuin, trampoline, en oplaadpunten voor elektrische auto’s. Vanaf de camping kan je uitwijken naar Scharendijke, Renesse of de Plompe Toren. Voor trein- en tramliefhebbers is er vlakbij het Museum R.T.M Ouddorp, een spoorwegmuseum. Voor wie graag op een niet al te grote camping wil staan met genoeg te doen, is Camping Resort Land & Zee een fijne kampeerplek.

5.      Ardoer comfortcamping Scheldeoord, Baarland - ★★★★☆

Een rustige familiecamping met alles erop en eraan: dat is de samenvatting voor Ardoer comfortcamping Scheldeoord in Baarland. De rust is er zeker, zelfs met de vele faciliteiten voor kinderen. Een buiten- en binnenzwembad, een animatieprogramma in het hoogseizoen, een speeltuin, een indoorspeeltuin en een recreatieruimte. Op minder dan 300 meter ligt het zandstrand, dus sta je snel en gemakkelijk op het strand. Op de camping kun je vers brood krijgen, er is een supermarkt, restaurant, snackbar, een barbecueplaats en de mogelijkheid om gasflessen te ruilen. In de rustige en groene omgeving kan je ondertussen echt genieten van de mooie wandel- en fietstochten. Voor een familie waar zowel rust als activiteiten centraal mogen staan in hun vakantie is Ardoer camping Scheldeoord in Baarland een uitkomst.Auteur: Marloes