Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De leukste campings dichtbij München

De leukste campings dichtbij München

München is een prachtige stad in het zuiden van Duitsland en is de hoofdstad van de deelstaat Beieren. De stad is bekend om zijn rijke geschiedenis, architectuur, bier en festivals zoals het Oktoberfest. Naast de stad zelf zijn er ook tal van prachtige plekken in de buurt om te verkennen, waaronder de nabijgelegen Alpen en de vele meren in de omgeving. Voor degenen die op zoek zijn naar een verblijf in de buurt van München en willen genieten van het buitenleven, zijn er veel campings in de omgeving waaruit je kunt kiezen. Hieronder hebben we enkele campings dichtbij München voor je uitgelicht.

1.      Campingplatz Utting am Ammersee, Utting am Ammersee - ★★★★☆

Campingplatz Utting am Ammersee is een prachtige camping gelegen aan de oevers van de Ammersee, op ongeveer 45 kilometer ten zuidwesten van München. De camping biedt verschillende kampeerplaatsen en tal van voorzieningen, waaronder een restaurant, bootverhuur, speeltuin en directe toegang tot het strand van de Ammersee. De omgeving biedt tal van activiteiten, zoals wandelen, fietsen en watersporten op het meer. De camping is geschikt voor gezinnen en koppels die op zoek zijn naar een ontspannen en mooie omgeving om te genieten van het buitenleven en de nabijheid van München willen combineren met een rustig verblijf aan het meer.

2.      Campingplatz Wolfratshausen, Wolfratshausen - ★★★★☆

Campingplatz Wolfratshausen is een mooie camping gelegen aan de rand van de stad Wolfratshausen, op ongeveer 30 kilometer ten zuiden van München. De camping biedt ruime kampeerplaatsen en verschillende voorzieningen, zoals een outdoor woonkamer, klein winkeltje, kampvuurplek en een kleine bar bij de receptie. Het is de ideale plek voor mensen die willen genieten van de prachtige natuurlijke omgeving van Beieren en toch dicht bij de stad München willen verblijven. De omgeving biedt vele mogelijkheden voor wandelen, fietsen en watersporten op de nabijgelegen meren en rivieren. Voor wie een actieve vakantie wil combineren met een stedentrip naar München is Campingplatz Wolfratshausen zeer geschikt.

3.      Camping Demmelhof, Wackersberg - ★★★★☆

Camping Demmelhof is een rustige camping gelegen in het schilderachtige dorp Wackersberg, op ongeveer 45 minuten rijden ten zuiden van München. De camping biedt ruime kampeerplaatsen en moderne voorzieningen, zoals een restaurant, een bar en gratis wifi. De camping is omgeven door prachtige natuur en biedt vele mogelijkheden voor wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten in de nabijgelegen bergen en bossen. De camping is het hele jaar door geopend en is geschikt voor gezinnen, koppels en individuele reizigers die op zoek zijn naar een ontspannen en rustige vakantie in de buurt van München. De vriendelijke en gastvrije sfeer op de camping maakt het de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving van Beieren.

4.      Camping München-Obermenzing - ★★★☆☆

Camping München-Obermenzing is een moderne camping gelegen aan de noordwestelijke rand van München. De camping biedt verschillende kampeerplaatsen en faciliteiten, waaronder een snackbar, gratis wifi en een speeltuin voor kinderen. De camping is de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van München en de omliggende gebieden, met goede verbindingen met het openbaar vervoer naar het stadscentrum. De omgeving biedt vele mogelijkheden voor fietsen en wandelen in de nabijgelegen parken en langs de rivier de Isar.

5.      Lech Camping GmbH, Affing/Mühlhausen bei Augsburg - ★★★★☆

Lech Camping GmbH is een prachtige camping gelegen in het dorp Mühlhausen bei Augsburg, op ongeveer 50 kilometer ten westen van München. De camping biedt ruime kampeerplaatsen en comfortabele faciliteiten zoals een broodjesservice, een zwemmeer, een speeltuin en gratis wifi. De camping is omgeven door prachtige natuur en biedt vele mogelijkheden voor wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten in de nabijgelegen bossen en langs de rivier de Lech. Vanaf de camping kun je de bus nemen naar het treinstation van Augsburg en vanuit daar de trein naar München nemen. De gastvrije en vriendelijke sfeer op de camping maakt het de ideale plek om te genieten van de prachtige omgeving van Beieren.



Auteur: Marloes