Campings zoeken in de Betuwe

CAMPINGS ZOEKEN IN DE BETUWE

De Betuwe is een prachtig gebied in Gelderland. Het gebied wordt omringd door rivieren, wat voor mooie natuur en mooie uitzichten zorgt. Je denkt bij de Betuwe misschien ook gelijk aan fruit, en dat is terecht, want er zijn hier veel fruitboomgaarden. De Betuwe heeft echter nog veel meer te bieden dan dat. Er staan hier ook veel kastelen en forten en er zijn prachtige bossen. Het gebied is ook erg aantrekkelijk voor vogels. Verder vind je hier enkele grote steden, zoals Arnhem en Nijmegen. Met een camping in de Betuwe weet je dus zeker dat je in een mooi en veelzijdig gebied zit. Lees meer 

Thema's

Populaire thema's in Betuwe

Kamperen in de Betuwe

Dit is echt een geweldig gebied om te gaan kamperen. Je kunt hier fietsen en wandelen en op deze manier genieten van de mooie natuur en de weidse uitzichten. De rivieren geven het gebied extra charme. Ook als je van het stadsleven houdt, zit je hier goed, want in de grote steden kun je prima winkelen, lekker eten en drinken, musea bezoeken en uitgaan. Dus je vakantie op een camping in de Betuwe wordt op deze manier wel héél veelzijdig!

Ons aanbod van campings in de Betuwe

De Betuwe is een populaire vakantiebestemming. Er zijn dan ook veel campings om uit te kiezen en wij hebben de beste en de mooiste voor je opgezocht. Wat denk je van een camping aan het water? Met al die mooie rivieren in dit gebied, wordt dat echt een makkie. Of wil je graag een camping met een zwembad, zodat je elke dag een duik kunt nemen? Zoek je een kleine camping? Kijk dan eens bij onze minicampings of kies voor een boerencamping. Kamperen bij de boer geeft je echt dat plattelandsgevoel. Ga je met het hele gezin op vakantie? Kijk dan eens bij Camping Betuwestrand. Daar is recreatie voor alle leeftijden. Kijk rond bij ons aanbod en boek snel!

Leuke dingen om te doen in de Betuwe

De Betuwe is echt een prachtig gebied met veel mooie dingen om te zien en te doen. Dit is onze top vijf:

Eendenkooi Waardenburg

Vroeger werden hier eenden gehouden om ze uiteindelijk op te eten. Tegenwoordig worden de eenden hier beschermd. Je kunt dit gebied alleen in samen met de boswachter.

Geofort

Je kunt hier op ontdekkingstocht en van alles leren over cartografie en navigatie. Er is ook een vleermuisspeeltuin waar kinderen al spelende leren over vleermuizen. Hierbij hoort natuurlijk ook de speurtocht door het fort, waar je onder andere leert hoe deze dieren navigeren.

Recreatieplas Lingebos

Dit is een grote zwemplas waar je op warme dagen heerlijk kunt zwemmen en zonnebaden. Er zijn verschillende zwemzones met verschillende dieptes. Rond de plas staan speeltoestellen. Er is ook horeca aanwezig.

Slot Loevestijn

Dit is toch wel het beroemdste kasteel van Nederland. In het kasteel is van alles te beleven en te leren. Zo krijg je bijvoorbeeld informatie over de Middeleeuwen en over de Hollandse Waterlinie. Je kunt je ook laten rondleiden.

Nijmegen

Deze stad is zeer de moeite waard om te bezoeken als je op een camping in de Betuwe kampeert. Het is de oudste stad van Nederland en dat zie je overal terug. Ook als je van winkelen houdt, moet je hier zijn.

Boek nu!

Klinkt kamperen in de Betuwe niet fantastisch? Hier beleef je de ultieme vakantie. Er zijn allerhande leuke activiteiten en bezienswaardigheden voor alle leeftijden en de natuur met de vele rivieren is hier echt prachtig. Twijfel dus niet langer en boek je kampeervakantie!