EEN KINDERCAMPING IN NEDERLAND STAAT GARANT VOOR EEN FIJNE VAKANTIE

Op vakantie met de kinderen, sommige ouders zien het als een uitdaging en vrezen dat ze volledig uitgeput weer thuis komen. Maar als je kiest voor een gezellige kindercamping in Nederland dan is de kans groot dat ook de ouders aan hun rust toe komen. Want op één van de top 10 kindercampings in Nederland zal je kroost zich zeker prima vermaken. De campingbeheerders doen er alles aan om ervoor te zorgen dat alle gasten het goed naar hun zin hebben, zowel de ouders als de kinderen. Zo wordt het voor het hele gezin een ontspannen vakantie en kun je uitgerust weer naar huis gaan na een paar fijne weken. Lees meer 

Kindercampings vind je in geheel Nederland

In diverse provincies in Nederland zijn kindercampings te vinden. Natuurlijk zijn er kindercampings aan zee, maar ook in de bossen en op de Veluwe. Houdt het gezin van natuur? Kies dan voor een natuurcamping waar je midden in de bossen verblijft. Je kunt je eigen tent of caravan meenemen, maar er komen ook steeds meer campings waar je een accommodatie kunt huren. Logeer met de kinderen op een kindvriendelijke camping in Nederland in een ruime blokhut of een hippe indianentent. Zo wordt een logeerpartij een stuk leuker. Je hebt meer ruimte en in sommige gevallen ook eigen sanitair ter beschikking.

Op de kindercamping in Nederland is van alles te beleven

Als je logeert op een leuke kindercamping in Nederland dan is er van alles te doen. Tijdens de zomervakantie is er animatie aanwezig om de kinderen bezig te houden. Veel campings hebben een zwembad, sommige zelfs een overdekt zwembad waar je ook naartoe kunt als het een dag regent. De kinderen kunnen deelnemen aan activiteiten die op de camping worden georganiseerd zoals een sportmiddag of samen knutselen. De ouders hebben dan een paar uurtjes voor zichzelf.

Vakantie vieren dicht bij huis op een gezellige kindercamping

Als je er geen zin in hebt om ver te rijden met de kinderen kun je dicht bij huis een fijne plek vinden voor een gezellige kampeervakantie. Kinderen vinden kamperen op zich vaak al reuze spannend, dan is het lang niet altijd nodig om ver weg te gaan op vakantie. In Nederland vind je tientallen fijne kindvriendelijke campings waar je een onbezorgde vakantie kunt vieren. De campings openen hun deuren in april, dus ook de meivakantie kan in aanmerking komen als het weer het toelaat. Door vroeg te boeken kun je vaak profiteren van een aantrekkelijke korting.

Boek een leuke kindercamping in Nederland via Campings.nl

Wil je een geslaagde vakantie met het hele gezin? Boek dan een 5 sterren camping aan zee via Campings.nl. Je zult dan zeker genieten van een fijne vakantie. Niet alleen is er op de camping van alles te beleven, je kunt natuurlijk ook leuke uitstapjes maken. De campingbeheerder kan je daarvoor zeker adviseren over wat er in de buurt te zien en te doen is. Ook voor dagen met minder goed weer is er van alles te ondernemen, zoals een museumbezoek of een overdekte speeltuin.

Blog

Blog berichten over Nederland

De 10 leukste kindercampings van Nederland op een rijtje!
De 10 leukste kindercampings van Nederland op een rijtje!

  03-05-2018

Kamperen is vooral populair onder gezinnen met kinderen. De ouders kunnen heerlijk ontspannen in de natuur, terwijl de...