JONGERENCAMPINGS IN ITALIË

Samen met je vrienden en leeftijdsgenoten genieten van een welverdiende vakantie? Reis dan af naar een jongerencamping in Italië. Na een jaar hard studeren en in de weekenden bikkelen in de plaatselijke supermarkt is het tijd voor ontspanning. Op jongerencampings vind je alle faciliteiten om eventjes lekker te relaxen en met je vrienden bij te tanken. Lees meer 

Italië: bekend om zijn jongerencampings

Jongerencampings vind je natuurlijk in heel Europa. Maar er is een aantal landen dat erom bekend staat over de beste campings te beschikken. En laat Italië er daar nu net een van zijn! Italië is een populaire vakantiebestemming voor alle leeftijdscategorieën en dus ook voor jongeren. Vooral in en rond Rimini vind je veel jongerencampings. Vind nu de gaafste camping in ons aanbod!

Wat is er te beleven op een jongerencamping?

Meestal vind je er een snackbar, discotheek, restaurant en amusementsruimtes. Eigenlijk dus alles wat je nodig hebt. Vervelen doe je je hier niet gauw. Ook kun je rekenen op wifi zodat je regelmatig het thuisfront op de hoogte kunt houden van jouw tripje. De faciliteiten verschillen natuurlijk per camping. Neem een kijkje in ons aanbod en ontdek welke camping jou het meeste te bieden heeft.

Buiten het terrein

Natuurlijk betekenen al die faciliteiten niet dat je je vakantie alleen maar op de camping kunt doorbrengen. Jouw camping ligt namelijk een omgeving waar ontzettend veel te doen is. Wil je dus een keertje wat cultuur of natuur snuiven? Of gewoon lekker een dagje winkelen en terrasjes pikken? Vanaf jouw camping ben je er in no time. Vaak worden er ook nog eens excursies geregeld. Zo hoef je jouw vervoer en kaartjes niet zelf te regelen, maar kun je zorgeloos op pad.

Uitgaan

Ook wordt het je makkelijk gemaakt om een discotheek buiten het kampeerterrein te bezoeken. Zo organiseren veel campings buslijnen om jou als bezoeker comfortabel en veilig naar de discotheek en weer thuis te brengen.

Boek op tijd

In de maanden juni tot en met augustus zijn de campings volgeboekt. Logisch, want dan heeft iedereen vakantie. Wees er dus op tijd bij met boeken, want anders vis je naast het net. Het beste kun je tot en met maart boeken. Dan heb je nog de meeste keuze.

Strandvakantie

Het zal je niet verbazen dat de meeste jongerencampings in Italië aan de zee gelegen zijn. Zo kun je als je wilt de hele dag relaxen op het strand. Op je handdoek, een ligbedje, of al dobberend op een luchtbedje in het water. En heb je zin in wat actie? Doe dan mee aan een van de vele watersportactiviteiten.

Ouder dan 18?

In je jonge jaren verander je vliegensvlug van levensstijl en interesses. Ben jij op zoek naar een jongerenvakantie maar ben je de gemiddelde leeftijd van de bezoekers van jongerencampings al een beetje ontlopen? Dan zijn er voor jou gelukkig ook campings voor oudere jeugd in Italië. Ook hier geniet je weer van alle denkbare faciliteiten, maar wel met jongeren van jouw leeftijd.