SPANJE CAMPINGS MET SAFARITENTEN

Populaire bestemmingen in Spanje Campings met safaritenten

Kamperen in luxe is al jaren steeds meer gebruikelijk geworden. Dit is ook goed in Spanje te merken. Daar zijn heel veel opties om net iets exclusiever en completer te kamperen dan je misschien tot nu toe altijd gewend bent geweest. Een goed voorbeeld hiervan is een vakantie die je viert in een safaritent in Spanje. Dit is een flink stuk luxer dan het misschien in eerste instantie voor jou klinkt.

Gezelligheid en luxe gecombineerd

Een safaritent is natuurlijk flink groot. Dit is dan ook precies de reden waarom er zoveel mogelijk is op het gebied van luxe. Je kunt er simpelweg veel meer in kwijt dan in een gewone tent. Daarom lijkt het alsof je je vakantiehuis of je hotelkamer hebt verplaatst naar een kampeerplek op je favoriete camping. Zo heb je dus zowel de gezelligheid als de luxe in één en dezelfde bestemming gevonden.

Bekijk alle luxe campings in Spanje

Safaritenten in Spanje

Spanje is nog in opkomst als land waar je op de camping kunt staan met een safaritent. Dat neemt niet weg dat er al een aantal hele leuke opties zijn om deze manier van vakantie te ervaren. Een voorbeeld is de mogelijkheid om campings te boeken die plekken met safaritenten aan de Costa Brava aanbieden. Hier is het erg populair.

Naast het grote aantal mogelijkheden met safaritenten aan de Costa Brava zijn er ook op een aantal andere plekken inmiddels een aantal leuke campings hiertoe overgegaan. Denk aan mogelijkheden aan de Costa Dorada, maar ook in Catalonië is inmiddels een safaritentencamping geopend.

De bezienswaardigheden van de Costa Brava

De meeste kansen om een leuke camping met safaritenten te vinden in Spanje heb je aan de Costa Brava. Daar kan je ook een aantal leuke bezienswaardigheden zien:

· Pals

In dit middeleeuwse dorpje lijkt de tijd te hebben stil gestaan. Het ligt bovenin de Costa Brava, bij de grote plaats Girona. Je kunt dus ook een leuke combinatie doen!

· Dali Museum

Salvador Dali is één van de grootste kunstenaars die Spanje ooit heeft voortgebracht. Zijn oude huis aan de Costa Brava is nu een museum.

· Oude stad van Tossa del Mar

Oude binnensteden zijn heerlijk om doorheen te slenteren. In de klassieke binnenstad van Tossa del Mar gaat dat het best aan de Costa Brava.

Een safaritent in Spanje, ook in de winter

Door steeds meer luxemogelijkheden op het gebied van kamperen is het ook leuk om eens een camping met safaritenten in de winter te overwegen. Het is natuurlijk geen geheim dat Spanje al vele jaren een favoriete optie is om te overwinteren voor heel veel vakantiegangers. Tegenwoordig hoeft dat dus niet perse in een hotel!

Zeker aan de Costa Brava is het klimaat zeer geschikt om ook in de winter gewoon op de camping te verblijven. De kwaliteit van de safaritenten is zo hoog dat dit ook gewoon zonde problemen mogelijk is.

Wie dus slim is grijpt direct zijn kans. Je gaat dus nu direct op zoek naar een leuke optie en maakt er direct werk van. Zo weet je zeker dat je volgende vakantie een vakantie in ene luxetent wordt. Boek nu gelijk!