Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Campings met een comfortabele safaritent

Misschien ben jij dol op kamperen maar krijg je je partner met geen tien paarden mee. Want kamperen dat is niks, dat is voor mensen die geen hotel kunnen betalen, dat is voor mensen die midden in de nacht met een rol WC papier onder hun arm naar het toilet gaan dat 200 meter van je tent vandaan is. Maar niets is minder waar. Als je een verblijf boekt op een camping in een luxe safaritent dan ontdek je hoe kamperen ook kan zijn. De volledig ingerichte safaritenten hebben echte bedden, eigen sanitair en genoeg ruimte zodat je niet bovenop elkaars lip hoeft te zitten. Steeds meer campings in Nederland bieden deze comfortabele tenten te huur aan.
Campings met een comfortabele safaritent
67 Campings
67 Campings
Zwembad - buiten
Zwembad - binnen
Honden toegestaan
Direct aan zee/strand
Bekijk Camping
Zwembad - buiten
Zwembad - binnen
Honden toegestaan
Direct aan zee/strand
Bekijk Camping

Geniet van glamping in een ruime safaritent

Omdat wensen van vakantiegangers veranderen moeten ook de campings met hun tijd mee. Veel mensen vinden kamperen nog steeds enorm leuk. Maar een beetje meer comfort wordt door veel toeristen wel op prijs gesteld. Hier spelen campings in binnen- en buitenland op in door het aanbieden van luxe safaritenten voor de verhuur. Deze safaritenten zijn zo ruim dat ze over het algemeen genoeg plaats bieden aan een gezelschap van vier personen of meer. De campings die deze luxe manier van kamperen aanbieden, die ook wel glamping wordt genoemd, hebben vaak ook andere faciliteiten die hierbij passen, zoals een restaurant, een zwembad, een fitnessruimte of een sauna waar de gasten gebruik van kunnen maken. Zo wordt kamperen natuurlijk heel wat anders dan wanneer je op een simpel veldje je tent opslaat.

De safaritent wordt steeds populairder

Nog niet zo heel lang geleden was het een uitzondering als je op een camping een safaritent kon huren. Nu wordt dat in rap tempo anders. Steeds meer campings bieden deze manier van luxe kamperen aan omdat er simpelweg veel vraag naar is. Een verblijf in een safaritent maakt het ook voor mensen die geen tent of caravan bezitten mogelijk om te gaan kamperen en zo een leuke vakantie te beleven. Ook kinderen vinden het vaak super spannend en leuk om in een “indianentent” te logeren tijdens de vakantie. Je kunt een safaritent ook last minute boeken als je ineens zin krijgt om er een paar dagen tussenuit te gaan. Vooral buiten de schoolvakanties is dit een prima manier om even een break te plannen. Je vindt campings met safaritenten op hun terrein in heel Nederland, onder andere aan zee.

Geniet van een leuke vakantie in een safaritent

Als je wat bijzonders wilt voor je volgende vakantie, dan boek je een verblijf in een safaritent via Campings.nl. Je vindt campings die deze vorm van kamperen aanbieden zowel in Nederland als in andere Europese landen. Glamping en luxe kamperen wordt steeds populairder en daar spelen steeds meer campingeigenaren op in. Ruim van tevoren boeken is aan te raden als je je vakantie tijdens de schoolvakantie wilt plannen. Zo voorkom je dat je niet meer terecht kunt op de camping van je keuze omdat alle safaritenten inmiddels al zijn verhuurd.