Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Campings zoeken in Navarra

De regio Navarra is één van de grensgebieden met Spanje. De grote stad die je er waarschijnlijk wel kent is Pamplona. Kamperen kan hier een flinke belevenis zijn omdat er de autonome provincie werkelijk alles te bieden heeft wat je maar wensen kunt! Een camping in Navarra boek je bijvoorbeeld net buiten de grote stad. Zo kan je in en uit wanneer je daar zin in hebt, maar kan je ook andere kanten op. De noordelijke kant van de provincie wordt immers gedomineerd door de hoge bergtoppen van de Pyreneeën. Dus ook wanneer je lekker wilt wandelen of fietsen kan je met gerust hart een reisje boeken! Meer lezen
Campings zoeken in Navarra
1 Campings
1 Campings
Plaatsen in Navarra

Bezienswaardigheden in Navarra

De regio is voor Spaanse begrippen niet zo groot, maar dat neemt niet weg dat er van alles te beleven valt. Een aantal voorbeelden hiervan vind je hier.

Palacio Real de Olite

Navarra heeft niet alleen invloeden vanuit het zuiden gehad, maar ook vanuit het noorden, dat is bijvoorbeeld terug te zien in de aanwezigheid van kastelen.

Verdedigingsweken van Pamplona

Het oude fort en de vestingmuren van de stad Pamplona zijn goed bewaard gebleven. Zeker een aanrader om te bezichtigen.

Parque Natural Urbasa Andia

Wil je een dagje lekker wandelen en van de natuur genieten? Bezoek dan het Parque Natural Urbasa Andia!

Campings in Navarra

De campings in deze streek zijn zeer luxe. Boek je dus campings in Navarra, dan kan je ervan uitgaan dat het je aan niets tekort zal komen. Hoewel je ook snel bij de Atlantische kust bent kan je bijvoorbeeld ook gewoon op vrijwel elke camping gebruikmaken van het zwembad. Daarnaast zijn de kampeerplekken altijd goed verzorgd. Kom je met een eigen caravan of huur je liever een caravan of bungalow? Het is allemaal mogelijk!

Bekijk alle campings in Spanje

Door de Pyreneeën

Bergen hebben altijd een aantrekkingskracht op mensen. In Europa geldt dat misschien wel het meest voor de Pyreneeën. Wil je ook eens zien hoe deze machtige bergtoppen er van nabij uitzien? Dan is de provincie Navarra daardoor een goede uitvalsbasis. Sommige van de hoogste toppen van dit gebergte liggen namelijk hier. Vooral leuk wanneer je van wandelen en fietsen houdt op je vakanties!

Bekijk alle campings in de Pyreneeën

Wat is er nog meer?

Kies je voor een camping in Navarra, dan geeft dat je heel veel mogelijkheden. De provincie is namelijk de verbindende factor tussen een aantal steden en gebieden. Hier kan je naartoe:

Bilbao

Liefhebbers zijn het er de laatste jaren steeds meer over eens dat Bilbao een toplocatie is voor stedentrips. Dit maakt het echter ook heel druk. Vanaf Navarra is het goed te bereiken.

Bekijk alle campings in Bilbao

Lourdes

Ook Franse steden als Lourdes, Pau, Biarritz en Tarbes liggen niet ver weg vanaf Navarra.

San Sebastian

De mooiste Pyreneeënstad die je kunt vinden is San Sebastian. Met zowel eigen als openbaar vervoer is de stad snel en gemakkelijk te bereiken.

Bekijk alle campings in San Sebastian

Boek direct een camping in Navarra

Wil je een veelzijdige vakantie vieren? Gek genoeg is dan misschien juist een rustige streek als Navarra dan de ideale plek. Er zijn vele verschillende campings waar je uit kunt kiezen zodat zowel de liefhebber van kleinschalig en rustig als zij met een wens een camping te vinden voor het hele gezin aan hun trekken komen. Wacht dus niet langer en boek een camping in Navarra!