CAMPINGS MET SAFARITENTEN IN FRANKRIJK

Frankrijk is bij uitstek een populaire vakantiebestemming om te genieten van natuur, cultuur en gezelligheid. Er zijn veel verschillende manieren om op vakantie te gaan in Frankrijk en een nieuwe vorm die zeer in trek is en aan populariteit wint, is het kamperen met safaritenten. Je kunt hiervoor terecht bij diverse rustieke, campingterreinen die kleinschalig of juist groter zijn opgezet. Volledig ingerichte safaritenten vind je op verschillende campings in het land, bijvoorbeeld in Noord-Frankrijk. Evenzo gemakkelijk kun je echter kiezen voor een safaritent in Zuid- Frankrijk. Je kunt zelfs terecht in de Franse Alpen, waar je zowel een kleine camping kunt uitkiezen of juist een camping met meer ruimte. Lees meer 

Populaire gebieden

Populaire gebieden in Frankrijk Campings met safaritenten

Stijlvol kamperen met een safaritent in Frankrijk

Safaritenten in Frankrijk zijn op verscheidene campings als accommodatie te huren. Deze lodgetenten, zoals ze ook wel worden genoemd, zijn over het algemeen stijlvol en rustiek ingericht om nog meer sfeer aan de beleving te geven.

Veelal beschikt een safaritent over hangmatten waarin geslapen kan worden. Vaak wordt de mogelijkheid tot het huren van een safaritent aangeboden op campings die aan een aantal criteria voldoen. Je kunt dan ook rekenen op een volledige ervaring, waarbij de natuur je betovert, de gastvrijheid subliem is en de camping verzorgd en aangenaam aandoet.

Safaritenten in Frankrijk als gezinsaccommodatie

Op campings met safaritenten kun je vaak ook goed met kinderen vertoeven. Er zijn diverse activiteiten speciaal voor kinderen georganiseerd, om ook voor hen het verblijf aantrekkelijk te maken. Bovendien zijn er safaritenten beschikbaar die zijn afgestemd op gezinsformaties, zoals 5-persoonssafaritenten. Hierin zijn de slaapdepartementen afgescheiden van het woongedeelte. Zo is het kamperen met een safaritent in Frankrijk een ervaring die gedeeld kan worden met het hele gezin.

Nederlands kamperen in Frankrijk

Zelfs als je de taal niet heel goed beheerst, is het alsnog goed mogelijk om te kamperen in Frankrijk in een safaritent. Vaak staan de campings waar je dit type accommodatie vindt, onder beheer van een Nederlandse eigenaar.

Zo kun je tijdens je vakantie gewoon Nederlands praten en kun je bij vragen altijd gemakkelijk en snel tot een oplossing komen. Je kunt volledige uitleg krijgen om een verblijf in een safaritent in Frankrijk tot een onvergetelijke ervaring te maken. Je kunt zelfs ervoor kiezen om een luxe safaritent in Frankrijk met sanitair te nemen.

Zo ben je helemaal van alle gemakken voorzien en bestaat er werkelijk geen excuus om niet gelijk voor een dergelijke unieke ervaring te gaan.

Volop keuze voor safaritent in Frankrijk

Safaritenten zijn eigenlijk overal in Frankrijk te huren als accommodatie. Of je nu graag in berggebied vertoeft of juist liever aan zee zit, er zijn overal voldoende campings te vinden die deze vorm van vakantiewoning aanbiedt. Bekijk daarom zeker even onze website voor de mogelijkheden, zodat je de geschikte camping met safaritenten in Frankrijk kunt uitkiezen.

Bij ons vind je een volledig overzicht van alle beschikbare campings in Frankrijk, waar je kunt deze campingervaring kunt beleven en kunt genieten van een ultieme safaribelevenis. Boek gelijk een accommodatie en bereid je voor op een geweldige ervaring.